Suositteluja Recommendations

Some osana yritysten strategista liiketoimintaa.

Laura Kaustinen. Director of Training,ProCom

Kaiken kaikkiaan oikein hyvä päivä ja positiiviset kommentit!

Osallistujat, ProCom jäseniä:

Hyvä kurssitus tärkeästä aiheesta, kiitos!”

Minusta Johanna oli erittäin hyvä kouluttaja – hänellä oli selkeä esiintymistyyli, hyvät materiaalit ja hyvät esimerkit.

Oli yllättävänkin hedelmällistä viettää aikaa omien suunnitelmien kanssa päivän aikana – tuli nopeasti laitettua paperille paljon ajatuksia, joita ei työpäivän keskellä ehdi pysähtyä ajattelemaan.

Hyvin mielenkiintoinen esimerkki isosta hyvin hoidetusta digi-asiakaspalvelusta.

Kokonaisuutena sain todella hyviä eväitä jatkoon omassa työssäni.

Hanni Marin. Head of Communications at VR Track Oy

“Voin mielelläni suositella Johannaa valmentamaan ja sparramaan sosiaalisen liiketoiminnan ja organisaation viestinnässä. Mihin kannattaa fokusoida ja miten tavoitteisiin päästään, näissä elementeissä Johannasta on suuri apu. Hänellä on ajanhermoilla olevaa osaamista, jonka hän osasi räätälöidä meidän tarpeisiin sekä valmennus tapa on riittävän vaativa ja haastava. Ennen kaikkea Johanna myös varmistaa, että asiat etenevät ja kehitytään, Johanna saa irti osaamista, mitä ei edes tiennyt omassa tekemisessä olevan.”

Ville Tolvanen. Project Manager, Provada Finland

” Johannan koulutus sosiaalisesta liiketoiminnasta digiaikana tiivisti erinomaisesti, miksi liiketoiminta kannattaa kehittää sosiaalisemmaksi ja asiakaslähtöisemmäksi ja kuinka sosiaalinen liiketoiminta muuttaa organisaation toimintakulttuurin. Osuvien esimerkkien ja harjoitusten avulla Johanna sai meidät osallistujat oivaltamaan, että organisaatioiden pitää mennä kohtaamaan ihmiset somessa ja kohderyhmänä on aina oltava joku ihminen eikä jokin organisaatio. Some-aktiivinen johtaja luo aidosti some-aktiivisen organisaation, joka on helppo löytää somessa ja joka tarjoaa kiehtovaa ja vuorovaikutteista sisältöä. Suosittelen!”

 

Johtajasparraukset ja -valmennukset.

Kirsi Paakkari. Managing Director at SMT Travel Agency

“Johanna piti minulle todella tehokkaan ja konkreettisen Some-sparrauksen, Hänellä on taito nähdä oleellinen ja mennä suoraan ytimeen, mikä tuottaa parhaat tulokset. Nyt on vain minusta itsestäni kiinni, kuinka saan nämä hyvät vinkit toteutettua! Kaunis kiitos Johanna!”

Ulrica Taylor. Vik. rektor, Korsholms vuxeninstitut

“Jag fick för Korsholms vuxeninstituts del en skräddarsydd konsultation på 45 minuter med Johanna Hurmerinta angående hur vår organisation kunde utveckla vår användning av instagram för synliggörande och marknadsföring av vår verksamhet. Johanna hade på djupet analyserat och satt sig in både i vår användning av instagram, vår verksamhet som helhet och vår användning av sociala medier överhuvudtaget. I diskussionsform gav hon en mycket djuplodande analys, ställde relevanta frågor och gav många konkreta råd och tips som vi inom organisationen enkelt kunde ta itu med. Bara efter några veckors implementering har vi redan kunnat se konkreta resultat. Johanna gav också verktyg för hur man med personalen kan diskutera, motivera och utveckla användning av sociala media. Förutom samtalet levererade hon också skriftligt en analys och en lista på konkreta åtgärder som vi kunde använda oss av. “

Merja Lindroos. Manager, customer communication, PALKEET

“Johanna koulutti viestinnän ja asiakkuudenhallinnan ammattilaisia sekä Palkeiden johtoa keväällä 2015 mm. aiheista: Sosiaalinen Aikakausi, Sosiaalinen Johtaja, Sisällöntuotanto Sosiaaliseen Mediaan, LinkedIn, Twitter ja Sosiaalisen Median mittaus ja analysointi. Johanna Hurmerinnan avulla saimme muodostettua yhteisen käsityksen sosiaalisen aikakauden muutoksista sekä hiottua sosiaalisen median strategiaamme. Johanna on tutkinut sosiaalista mediaa, mutta myös käytännössä itse osoittanut kykynsä.”

Ilse Skog. Viestintäsuunnittelija | yhteisömanageri | digitaalisen viestinnän edistäjä, METROPOLIA

“Johanna Hurmerinta on osaava, ammattitaitoinen sosiaalisen median kouluttaja. Johanna piti Metropolian ylimmälle johdolle Twitter-työpajan. Johtajat saivat tarvitsemaansa oppia ja olivat tyytyväisiä henkilökohtaiseen opetukseen.”

Antti Leimu. Myyntijohtaja Alertum Oy

“Kiitos. Esityksesi oli juuri oikealla tavalla ajatuksia herättävä.”


Sosiaalisen median strategia, vuosisuunnitelma ja somevalmennus

Hanni Marin. Head of Communications at VR Track Oy

“Voin mielelläni suositella Johannaa valmentamaan ja sparramaan sosiaalisen liiketoiminnan ja organisaation viestinnässä. Miten ja mitä kannattaa fokusoitua strategiseista lähtökohdista ja miten tavoitteisiin päästään, näissä elementeissä Johannasta on suuri apu. Hänellä on ajanhermoilla olevaa osaamista, jonka hän osasi räätälöidä meidän tarpeisiin sekä valmennus tapa on riittävän vaativa ja haastava. Ennen kaikkea Johanna myös varmistaa, että asiat etenevät ja kehitytään, Johanna saa irti osaamista, mitä ei edes tiennyt omassa tekemisessä olevan.”

Eija Hyvärinen. Marketing Manager at SMT Travel Agency

“Meillä uudessa SMT:ssä on loistava tekemisen fiilis. Olemme onnistuneet rakentamaan SMT:hen innostavan ja energisen voittajakulttuurin. Tässä muutoksessa olemme nähneet myös sosiaalisen median voiman innostuksen synnyttämisessä ja roihun levittämisessä. 

Johanna on toiminut meille some-sparraajana ja -valmentajana. Hänen avullaan meillä on sosiaalisen median strategia, vuosi- ja toimintasuunnitelmat sekä konkreettiset työkalut tekemiselle. Somekanaville on määritelty selkeät roolit. Ilman mittaamista ei toimintaa voi analysoida eikä kehittää – meillä on välineet ja osaamista nyt myös siihen. 

Johanna on sekä näkijä että tekijä. Hän on aito, työstään ja asiakkaistaan innostunut – ja innostava – ja hän työskentelee tavoitteellisesti. Muutos syntyy rohkeudesta nähdä ja tehdä asioita jatkuvasti uudella tavalla. Kun on kysymys sosiaalisen liiketoiminnan kehittämisestä, ole rohkea ja ota yhteyttä Johannaan. Suosittelen.

Johanna Wahlbeck. CEO and Founder, Johanna Wahlbeck Oy

“Olin aktiivinen somessa aiemminkin, mutta Johanna Hurmerinnan ihanan käytännönläheisessä some-koulutuksessa ymmärsin, että some-strategialla todella on väliä ja rohkaistuin olemaan yhä progressiivisempi. Ajattelin, etten blogia kuitenkaan aloita, mutta julkaisin ensimmäisen blogitekstini samana iltana! Johannan persoona myös vaikuttaa, hänestä huokuu auttamishalu, aitous ja asiantuntemus.”

Marika Järveläinen. Markkinointivastaava, Wilfa Suomi

“Johanna auttoi luomaan yrityksellemme sosiaalisen median strategian ja rakentamaan somen vuosisuunnitelman. Hän opasti toimivaan sisällöntuotantoon. Johannan koulutuksen avulla saimme käynnistettyä sosiaalisen median projektimme, ja koulutuksen tuottamilla välineillä, vinkeillä ja tsemppauksella, pystymme jatkamaan projektia menestyksekkäästi. Opin katsomaan sosiaalisen median sisällöntuotantoa uudella tavalla. Johanna on innostava ja asiantunteva kouluttaja.”

Eveliina Puntari. CMO Curioso Oy:

“Kiitos valmennuksesta, opeista ja neuvoista – kaikesta :)”

Minttu Sallinen. Communications and Content Manager at Suomen Tilintarkastajat ry | ST-Akatemia Oy

 “Yrityksemme hankki Johannalta lyhyen, mutta sitäkin tehokkaamman konsultaatiopaketin sosiaalisen median strategiasta. Saimme tehokoulutusta mm. sosiaalisen toiminnan vuosisuunnitelmasta, sisällöntuotannosta someen, LinkedIn-toiminnasta ja uuden palvelun lanseerauskampanjan rakentamisesta. Näillä eväillä saimme loistavan alun toiminnallemme. Ja mikä parasta, Johanna on sparrannut ja seurannut toimintaamme koulutusrupeman jälkeenkin todella paljon. Kiitokset Johanna! “

Marika Sipilä. Viestintäpäällikkö, Kiinteistöliitto Uusimaa

“Osallistuimme Johannan pitämään Twitterin ja LinkedInin peruskoulutukseen. Saimme hyvää ohjeistusta näiden käyttämiseen. Tämän seurauksena tilasimme Johannalta räätälöidyn Twitter-konsultointipaketin ja olemme päässeet hyvään alkuun twiittaamisessa.

Johannan avulla teimme yhdistyksellemme myös sosiaalisen median strategian ja vuosisuunnitelman. Olemme erittäin tyytyväisiä Johannalta saatuun asiantuntevaan apuun ja tapaan huolehtia asiakkaan tarpeista.”

Jaana Pusa. Owner, managing director, AD at Ideaflow

“Suosittelen Johannaa lämpimästi sosiaalisenmedia strategian suunnittelussa, toteutuksessa, koulutuksessa sekä sisällöntuotannossa. Jonna on innostava ammattilainen. Hän uudisti ajatteluni ja lähestymistapani sosiaalisen median, Twitterin, käytöstä. Sain paljon vinkkejä ja käytännön ideoita! Kasapäin rohkeutta ja innostusta.”

 

Viestintään kytketty sosiaalisen median valmennus. 

Katariina Mäkelä. Communications Director at Talokeskus Yhtiöt Oy

“Osallistuin Johannan pitämään koulutukseen liittyen Twitterin ja LinkedInin yrityskäyttöön. Sain koulutuksessa tärkeitä käytännönläheisiä vinkkejä ja oppeja sekä mikä tärkeintä, uusia näkökulmia asiaan. Aloin siis ajatella asioita uudella tavalla. Se jos mikä on minusta hienointa oppimisessa. Voin suositella Johannaa lämpimästi vastaaviin tehtäviin.”

Thomas Åberg. Development Director at Kiinteistöalan Kustannus Oy

“I attended a coaching done by Johanna. The coaching was about how to use Linkedin and Twitter effectively in business. The coaching was very professionally done and I got many useful tips on how to use social media in corporate communications. I highly recommend companies that are struggling to integrate social media as a part of their communications to attend one of Johannas coachings.”

Kirsi Gotthardt. Head of Communications, LUMENE Oy

“Johanna has a very hands-on teaching style. She knows social media and its possibilities well, and can share her knowledge in a very engaging way, making even the most complicated tasks seem easy.”

Marjukka Naakka. Tiedottaja/Communication Officer at LUMENE Oy

“Johanna knows social media very well and is ready and eager to learn more every day. I attended to Johanna’s coaching session where we centrated on Twitter and Pinterest. Johanna’s positive and supporting attitude ispired me. Her way of coahcing is very hands-on, so you get the tools for social media easily and quickly.”

Emma Varila. Digital Manager at LUMENE Oy

“Johanna is a true professional what comes to social media and communication. I had an opportunity to join her social media coaching about Twitter and Pinterest, which I found helpful and easy to follow. Johanna is also a very outcoming and warm person.”

Jari Hautamäki. Executive director, Psychotherapist, supervision of work and coach. Master Teacher of Supervisor and Coach®

“Johanna toteutti yritykseni kotisivujen arviointia, suhteessa niille asettamiini tavoitteisiin ja toiveisiin. Johannan tuottaman palvelun lopputuloksena sain kirjallisen arviointiraporttin kehittämisideoineen. Lisäksi läpikävimme puhelimitse raportin sisällön, jonka aikana täsmensimme aiheen yksityiskohtia. 

Olen erittäin tyytyväinen Johannan tuottamaan palveluun. Se oli asiantuntevaa ja laadukasta. Haluan antaa Johannalle erityiskiitoksen työtehtävään sitoutumisesta ja lämminhenkisestä palvelukokemuksesta. Johanna kuunteli toiveitani arvostavasti ja päädyimme erinomaisiin lopputuloksiin. Voin suositella Johannan palveluja hyvillä mielin myös muille, jotka haluavat arvioida ja kehittää yrityksen toiminnasta kertovia kotisivujaan.”

Betina Karvinen. Product Manager, Face Make Up Category at Lumene Oy

“I had the pleasure of attending Johanna’s social media coaching session on Twitter and Pinterest. Johanna has a great take on social media, which is enhanced by her vast experience of communications. Johanna has an enthusiastic way of teaching and excellent social skills. I left her coaching session feeling educated and enthusiastic!”

Mervi Ala-Prinkkilä. Media-alan ammattilainen, verkkotuottaja/toimittaja Kiinteistöalan Kustannus Oy

“Osallistuin Johannan järjestämään Twitter- ja LinkedIn valmennukseen. Sain paljon hyviä vinkkejä, vaikka luulin olevani jo “kaiken oppinut”.

Voin suositella Johanna Hurmerintaa lämpimästi kouluttamaan organisaatioita Twitterin ja LinkedIn:in saloihin.”

Eeva Makkonen. Markkinointi, Kiinteistöalan Koulutussäätiö

“Johanna koulutti kiinteistöalan organisaatioryppäämme viestintähenkilöstöä LinkedIn ja Twitter -perusteissa. Koulutus oli hyvin tuotettu, innostava ja intohimoinen. Johanna on erinomainen kouluttaja ja erityisesti korostaisin hänen intohimoaan työhönsä. Se näkyy koulutustilanteissa ja on tärkeä seikka luennon / esityksen onnistumisessa. Voin ehdottomasti suositella!”

Inka Koskenvuo. Communications Manager at Ministry of Finance of Finland, Team Leader

“Johanna Hurmerinta on vahva sosiaalisen median ammattilainen ja innostava valmentaja. Johannan kanssa on mukava tehdä yhteistyötä.”

Leena Laamanen. Experienced Communications and External Affairs Professional. Partner, Stellaria Media Oy

“Johanna on sosiaalisen aikakauden AAA-luokan viestintäammattilainen: asiantunteva, aktiivinen ja aina ajan hermolla. Johannalle on vahva näkemys ja osaaminen sosiaalisen median tuomasta lisäarvosta aina strategian luomisesta käytännön toteutukseen. Johannan monipuolisen ja käytännönläheisen vinkkiblogin avulla otin omat ensiaskeleeni sosiaalisen median viidakossa, ja siitä eteen päin hän on ollut oma Somemajakkani. Valmentajana Johanna on innostava, kannustava, johdonmukainen ja kuunteleva. Bonuksena aurinkoinen ja aina avulias asenne. Suosittelen lämpimästi!”

Anne Ruostetsaari. Communication/coaching/content writing.

“Suosittelen lämpimästi Johannaa valmentajaksi ja sparraajaksi. Olemme tutustuneet somessa, ja Johanna onkin oma some-majakkani sekä ammatillinen esikuvani. Hän on antanut minulle kallisarvoista ohjausta oman yrittäjyyden aloittamiseen sekä pehmeään markkinointiin. 

Kaiken kaikkiaan Johanna on monipuolinen viestinnän ammattilainen, jolla on positiivinen asenne niin somessa kuin livenäkin.”

Maarit Tiililä. Executive Coach (PCC) for leaders moving into a new role.

“Johannan Twitter-sparraus ylitti odotukseni. Johanna kohtasi huoleni arvostavasti niitä vähättelemättä. Hän oli tutustunut Twitterissä luomaani profiiliin ja sain siitä arvokasta palautetta. Vinkit tulevaan olivat selkeitä ja sparrauksen jälkeen koin voimaantumisen tunteen. Aika näyttää, miten itse onnistun pitämään tästä tunteesta kiinni. Kiitos!”

 

 

 

 

Kommentoi kirjoitusta ja kerro omista ajatuksistasi.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.