LinkedIn uutisia

Microsoft julkaisi uusinta dataa LinkedIn kanavasta. Käyttäjien välinen vuorovaikutus on Microsoftin mukaan jatkuvasti nousussa. Marketing Solutions on LinkedInin nopeiten kasvava palvelumuoto. LinkedInissä on 675 miljoonaa käyttäjää. Luku loppuvuonna 2019 oli 660 miljoonaa. Joka 7. sekunti joku LinkedIn käyttäjistä palkataan uuteen työhön.

Global comms

Useimmat tietävät, että käyttäjämäärä ei ole sama kuin aktiiviset käyttäjät, mikä on sosiaalisen median kanavien normaali mittausmuoto käyttäjien suhteen.

Koska käyttäjämäärä on kasvussa samaan aikaan kuin vuorovaikutus on kasvussa, voinee olettaa, että aktiivisia käyttäjiä on jatkuvasti enemmän.

Jotkut kritisoivat sitä, että LinkedIn kanavassa jaetaan nykyään myös henkilökohtaisia kirjoituksia ja mielipiteitä, kun vanha kansa on tottunut siihen, että LinkedInissä jaetaan vain yritysuutisia, bränditilastoja tai työpaikkailmoituksia. Ja näitäkin turhan usein tylsässä muodossa.

Maailma muuttuu. Missään kanavassa ei ole kiveen hakattuja sääntöjä, mitä kanavassa voi tai saa jakaa. Kyse on sosiaalisesta mediasta, ihmisistä ja heidän toiveistaan. Se  mitä kanavissa jaetaan on ihmisten päätettävissä. Omasta mielestä on vain hyvä, että vanhoista tavoista luovutaan, kun parempaakin voi tehdä. 10 vuotta sitten harva suomalainen edes oli somessa. 5 vuotta sitten ajateltiin vielä, että eri somekanavissa kuuluu puhua eri tavoin. Nyt monet meistä tietävät paremmin. Ihmiset itse päättävät mitä he haluavat kirjoittaa ja julkaista somessa. Ja henkilökohtainen vuorovaikutus päihittää mennen tullen tylsät mainokset ja yritystiedotteet.

On hyvä, että näemme enemmän inspiroivaa sisältöä, innostunutta asennetta, positiivisuutta ja henkilökohtaisia postauksia. Mutta nk kaikessa, myös tässä asiassa on monta mielipidettä.

Mitä mieltä sinä olet?

Blue gradient blurred abstract background.