Blogini kiinnostavimmat bloggaukset 2018

Tammikuusta lokakuuhun (10 kuukautta) 2018 blogissani on kiinnostanut eniten:

On mielenkiintoista nähdä Viestintäsuunnitelmabloggaukseni kärkipaikalla kolmatta vuotta peräkkäin. Tämä kertoo siitä, mitä ihmiset googlaavat ja mistä he ovat kiinnostuneita.

Sisällöntuotantobloggaus on toinen kärkipaikan pitäjä. Ja hyvä niin, koska menestyksellinen sisällöntuotanto on tärkeää osata, oli sitten kyse pienyrityksestä, suuryrityksestä, markkinoinnista, johtajuusviestinnästä tai sosiaalisesta myynnistä.

Kun kaipaat kevyttä sparrausta tai vahvaa valmennusta viestinnässä, sisällöntuotannossa tai sosiaalisen median kanavien hyödyntämisessä, ota yhteyttä!

Blogissani on käynyt lokakuun 2018 loppuun mennessä 16.000 lukijaa. Lämmin kiitos kaikille vanhoille lukijoille ja uusille seuraajille! Tervetuloa uudet seuraajat!

Thank You Design In Pastel Green.jpg

Pyrin jatkossakin bloggaamaan monipuolisesti, rohkeasti ja innostavasti.
Uusin suuntaus on visuaalinen viestintä, josta olen blogannut aiemmin, ja johon fokusoin nyt entistä enemmän.

VISUAALISUUS KIINNOSTAA

Tämä blogini ei ole ainoa paikka, jossa kerron ja näytän osaamistani tai palvelujani. Olen viime vuosina yhä enemmän fokusoinut mahdollisuuksien mukaan myös taiteeseen, ja erityisesti valokuvataiteeseen. Kuvaan pinnan alla Punaisessameressä, työstän auringonlaskuista ja -nousuista taidekuvia ja valokuvaan makrokuvia kukista.

Suurin kansainvälinen sivustoni on Fine Art of America sivuilla, jossa on mahdollisuus tuoda helposti esille kuvamaailmansa, tauluista, sisustustuotteisiin, tekstiileihin ja pientavaroihin. Tällä sivustolla minua kävijöitä on jo lähes 842.000! Visuaalisuus kiinnostaa ihmisiä selvästi. Olen myös vuosien varrella onistunut kasvattamaan myyntiäni FAA-sivuilla, mikä on ilouutinen pienyrittäjälle.

Tervetuloa sivuilleni!

Magical Sunrise In Dreamland

Vuonna 2017 (12 kuukautta) tässä asiantuntijablogissani kävi 23.500 lukijaa.

Vuonna 2017 kiinnostavuustilasto näytti tältä:

Vuosi 2017 oli hieman haasteellinen minulle, johtuen perheenjäsenten poismenosta ja kimuranttien kuolinpesien selvittämisten vuoksi. En voinut fokusoida yrittäjyyteen, sosiaaliseen mediaan ja bloggaukseen nk ennen.

Luvut olivat vuonna 2016 hieman korkeammat. Silloin minulla oli mahdollisuus blogata useammin ja olin juuri julkaissut kirjani On Aika Muuttua.

Kaiken kaikkiaan blogissani viihtyi vuonna 2016 35.100 lukijaa. Kaunis kiitos kaikille!

Golden Rose