Bloggauksessa on voimaa!

Blogin avulla voit kertoa enemmän ja laajemmin, kuin sosiaalisen median postauksissa. Blogeilla on usein myös oma kohderyhmänsä, seuraajat, jotka tilaavat uudet bloggaukset suoraan sähköpostiinsa. Blogi on oiva tapa tavoittaa kohderyhmä, joka on kiinnostunut sinusta ja aiheista, joista kirjoitat.

Blogilla on myös suuri merkitys markkinoinnissa. Luin Content Marketing Institute and MarketingProfs‘n raportin, jossa blogit mainittiin parhaaksi taktiikaksi menestyksekkäässä B2B sisältömarkkinoinnissa. Markkinoijat sanovat blogien olevan paljon arvokkaampia tavoitteiden saavuttamisessa kuin sähköpostiuutiskirjeet, somepostaukset, webinaarit ym.

Abstract sunny spring background

Olen huomannut itsekin vuosien varrella, että bloggauksessa on voimaa. Kun bloggaan, ja jaan bloggauksen sisältöä sosiaaliseen mediaan, blogin ja someprofiilien katselut lisääntyvät selkeästi. Myös vuorovaikutus lisääntyy.

Kun kirjoitan vain postauksen someen, ilman linkkiä blogiin, vuorovaikutus on vähäisempää. Tämä kertoo siitä, että useat ihmiset pitävät blogeista ja bloggausten lukemisesta. Kun tähän lisätään vielä positiiviset ja kannustavat kommentit lukijoilta, vahvistuu bloggauksen tärkeys ja voima entisestään. On suuri ilo kuulla seuraajilta, että bloggauksista on apua opintoihin, väitöskirjan työstämiseen ja erilaisten työtehtävien kehittämiseen työpaikalla.

Suosittelen bloggaamista. Jollet vielä bloggaa, ota asia puheeksi työpaikallasi.

Kiitos kaikille blogini seuraajille ja lukijoille! Arvostan teitä suuresti. 

Vietä upea päivä!

work-for-your-future