Innovatiivinen ERPLY

Seuraan mielenkiintoisia ihmisiä ja innovatiivisia yrityksiä. Seuraan myös tietotekniikan kehitystä ja moderneja tapoja toimia liike-elämässä.

ERPLY on perustettu vuonna 2009. Tavoitteena on ollut luoda yrityksille helppo ja tehokas järjestelmä varastojen ja tuotteiden hallintaan. Julkaisen tässä yhden ERPLYn bloggauksista, josta uskon olevan apua monelle verkostossani. 🙂

Viisi vinkkiä pienyrityksesi kasvattamiseksi!

Plant

Käytä hyväksesi uutta tekniikkaa

Yrityksesi kasvattamiseen on monta tapaa. Yksi niistä on uuden tekniikan hyödyntäminen vähittäiskauppaliikkeessäsi – tämä auttaa kasvattamaan myyntiäsi, laajentamaan brändin tunnettuutta sekä nostamaan asiakaspalvelun tehokkuutta. Innovatiivisten ratkaisujen hyödyntäminen on avain menestykseen.

Viime aikoina monet yritykset – vähittäiskauppiaista isoihin myymäläketjuihin – ovat ottaneet käyttöön kassajärjestelmiä mobiililaitteisiinsa ja olleet hyvin tyytyväisiä mobiililaitteiden hyödyllisyyteen kassa-työkaluna.

iPadin käyttö myyntipistejärjestelmänä tarjoaa entistä keskitetymmän ratkaisun menestyvään liiketoimintaan. iPad kassajärjestelmänä yhdistää monia etuja, kuten tehokkaamman asiakaspalvelun, yksinkertaisen käytettävyyden ja kustannussäästöt. Ennen kaikkea, iPadin käyttö luo siistin vaikutelman, joka houkuttelee asiakkaita.

Pysy ajan tasalla yrityksesi datasta ja talousnumeroista

On välttämätöntä, että jokainen yritys ja kauppias ymmärtää mitä numerot (data) kertovat yrityksen tilasta. Sopivan kassajärjestelmän (joka sisältää kaikki tarvittavat toiminnat) valinta auttaa tekemään paljon työtä Sinun puolestasi.

Löydä ratkaisu, joka antaa Sinulle arvokasta tietoa liikevaihdostasi. Analysoi raportteja  ja kokeile uusia keinoja tehostaaksesi kaupankäyntiä ja kasvattaaksesi myyntiä.

Investoi järjestelmään, joka antaa tietoja asiakaskäyttäytymisestä – kuten ostohistoriasta ja palautetuista tuotteista. Kerää tietoa uusilta ja jo olemassa olevilta asiakkailta – luo kanta-asiakasohjelmia kehittääksesi kohdistettuja ja personalisoituja markkinointitarjouksia. Tutustu asiakkaisiisi.

Kehitä kotisivuasi

Tee kotisivustasi interaktiivisempi. Blogien ja foorumien avulla brändisi, tuotteesi ja palvelusi muuttuvat helpommin lähestyttäviksi. Käytä reagoivaa designia, julkaise helposti luettavia kirjoituksia, kiinnostavaa ja ajankohtaista sisältöä, kotisivullesi. Lisää sivullesi gallupeja, ladattavia dokumentteja ja asiakkaillesi osoitettuja uutiskirjeitä. Jokainen arvostaa ilmaista sisältöä verkosta. Tarjoa asiakkaillesi tätä.

Hyödynnä sosiaalista mediaa

Blogi ja asiakastarinat screen

Totuus on se, että sosiaalinen media on tehokkain markkinointitapa, jos osaat käyttää hyväksesi sen monia mahdollisuuksia. Käytä kaikkia mahdollisia kanavia – Facebook, Instagram, Twitter, YouTube tai LinkedIn – mitä vain haluat. Strategiset postaukset kasvattavat sisällön näkyvyyttä ja ulottuvuutta. Ole luova, hauska ja muista aina – johdonmukaisuus on avain menestykseen.

Esittele tuotteitasi messuilla

Messut ovat erinomainen paikka yleisön tavoittamiseen, koska messuasiakkaat ovat jo valmiiksi kiinnostuneita yrityksesi tarjoamista tuotteista ja palveluista. Tämä antaa Sinulle mahdollisuuden tutustua asiakkaaseen henkilökohtaisemmin ja kehittää yrityksesi imagoa. Lisäksi voit tavata messuilla uusia myynti- ja asiakaskontakteja. Yhdet messut voivat tuottaa vuoden määrän markkinointiarvoa.

ERPLY on kassajärjestelmä, jonka avulla voit hoitaa yrityksesi toiminnot tehokkaasti ja tyylikkäästi. Pilvipohjainen, liikkuvan liiketoiminnan mahdollistava ja helposti muokattava ERPLY palvelu helpottaa kassapisteillä toimintaa. Kassajärjestelmä on täysin integroitu iPad ja Android tableteille, Windows työasemille, älypuhelimille ja kassalaitteille. Voit tarkistaa myyntien tilanteen, hyödyntää asiakastietoja ja hallinnoida varastoa tai tuotteitasi liikkeellä ollessasi, eli missä ja milloin tahansa.

Lisätietoja ERPLYn kotisivuilta.