Blogini kiinnostavimmat bloggaukset 2017

Vuonna 2017 blogissani kiinnosti eniten:

Kaiken kaikkiaan blogiin löysi ja blogissa viihtyi viime vuonna 23500 lukijaa. Kaunis kiitos kaikille!

People with goals

Vuosi 2017 oli hieman haasteellinen minulle, johtuen perheenjäsenten poismenosta ja kimuranttien kuolinpesien selvittämisten vuoksi. En voinut fokusoida yrittäjyyteen, sosiaaliseen mediaan ja bloggaukseen nk ennen. Joskus elämä heittää eteesi ruusuja, joskus isot kivikasat. Onneksi näitä ruusuisia aikoja on enemmän 🙂

Luvut vuonna 2016 olivat hieman korkeammat.

Kaiken kaikkiaan blogissa viihtyi 35100 lukijaa. Kaunis kiitos kaikille!

Olen iloinen, että blogini kiinnostaa edelleen niin monia ihmisiä 🙂 Toivotan vanhat ja uudet lukijat tervetulleeksi blogiini lukemaan suosittuja bloggauksia ja hyviä vinkkejä markkinointiin, viestintään, sosiaaliseen mediaan sekä sosiaaliseen myyntiin.

Lämmin kiitos kaikille blogini seuraajille ja lukijoille.

Pyrin jatkossakin bloggaamaan monipuolisesti, rohkeasti ja innostavasti.

Believe