Turha pelko pois! Sinun ei tarvitse miellyttää kaikkia.

Vuosien varrella olen kuullut ihmisiltä (ystäviltäni, globaalilta verkostoltani ja asiakkailtani), että keskustelu somessa pelottaa yllättävän monia. Pelätään, että sanotaan jotain hassua, aiheutetaan somemyrsky (tai epämiellyttävän kylmä tuulahdus) tai ettei ketään kiinnosta mistä kirjoitellaan.

Turha pelko pois! 😊

Sinun ei tarvitse miellyttää kaikkia, sinun ei tarvitse oikeastaan miellyttää ketään!

Ole oma itsesi ja puhu ihmisenä ihmiselle – heittäydy rohkeasti keskusteluun ihmisten kanssa ja tulet huomaamaan, että ihmiset reagoivat positiivisemmin ja innokkaammin, kuin osaat kuvitella.

Meillä kaikilla on jotain uniikkia annettavaa keskusteluihin, olivat ne sitten somessa tai tapaamisissa kasvokkain. Me olemme kaikki uniikkeja. Meillä kaikilla on kerrottavaa, josta pieni tai suuri määrä ihmisiä verkostossamme haluaa kuulla.

Älä yritä olla täydellinen, koska täydellisyyttä ei ole.

Älä ole kuin robotti, koska ihmiset huomaavat tämän, eikä viestisi tuota sitä mitä toivot – esimerkiksi positiivista reaktiota, laajaa keskustelua ja vaikutusta eri teemoihin, ostohalukkuutta (jos olet markkinoija tai myyjä) tai rekrytoijan soittoa (jos etsit uutta työpaikkaa).

Uskalla olla avoin ja inhimillinen. Kerro itsestäsi ja työstäsi. Kerro harrastuksistasi. Kerro kokemuksistasi. Kerro tarinoita ja kosketa ihmisiä. Anna ihmisten oppia tuntemaan sinut. Päästä ihmiset iholle.

Vaikka hieman pelottaisikin.

Unohda tylsät massaviestit.

Voimaannuta ihmisiä ja herätä keskustelua inspiroivalla ja innostavalla tekstillä. Vaikka kettuilija tai hörhö eksyisi kommentoimaan negatiivisesti hyvää postaustasi, älä välitä. Ethän välitä näistä kummajaisista kaupassakaan, kesätapahtumissa, uimarannalla tai junassa. Kummajaisia tulee aina olemaan. Mitä vähemmän reagoit heihin, sen parempi. Vähitellen he kuihtuvat pois.

Henkilöbrändäys on osa johtajan, asiantuntijan, markkinoijan, myyjän ja yrittäjän arkea. Koska haluat vaikuttaa ihmisiin, on sinun hyvä miettiä henkilöbrändiäsi. Aitoa sellaista. Ole oma itsesi ja pidä linjasi.

Ostopäätöksen tekeminen perustuu eniten tunteisiin. Kun sinulla on kaksi järkevää vaihtoehtoa, valitset sen joka on herättänyt sinussa eniten positiivisia tunteita. Vinkit, positiivisuus, hyöty ja auttaminen vievät pidemmälle kuin aggressiivinen myyminen.

tutustu ihmisiin.jpg

Seuraa karismaa ja intohimoa!

Tutustu esimerkiksi karismaa hehkuvaan Guy Kawasakiin. Hän en evankelisti, kolmentoista kirjan tekijä ja erinomainen keynote-puhuja.

Tutustu kaikkiin ihmisiin, joiden toiminnasta paistaa läpi intohimo, joka liittyy suurempaan missioon kuin oman arvon kasvattamiseen. Saat inspiraatiota, voimia ja uskoa omiin valtaviin mahdollisuuksiin.

Guy Kawasakin 1/20 –periaate on hyvä ohjenuora niin yrittäjän, myyjän kuin markkinoijan oman tai yrityksen brändin sisältöstrategiassa. Jokaista kahtakymmentä neuvoa, hyödyllistä vinkkiä / linkkiä tai hauskaa videota vastaan voit markkinoida tuotettasi/palveluasi yhden kerran.

Suositteluihin perustuvalla aikakaudella meidän kaikkien tulisi olla kiinnostuneita omasta henkilöbrändistämme. Karisma syntyy uskalluksesta toimia intohimoisesti. Henkilöbrändi auttaa työnhaussa, verkostoitumisessa, sosiaalisessa myynnissä, markkinoinnissa ja vaikuttajaviestinnässä.  

Kun haluat vaikuttaa ihmisiin, ota selvää mitä he arvostavat ja mitä he toivovat. Tarjoa ihmisille heidän toivomaa sisältöä ja palvelua – omalla, aidolla karismalla ja intohimolla!

 

Sunset In Egypt 9

 

4 thoughts on “Turha pelko pois! Sinun ei tarvitse miellyttää kaikkia.

  1. Aivan mahtavaa💗 Kiitos tästä upeasta virkistävästä tekstistä👍😊

Comments are closed.