LinkedIn Premium ja Sales navigator TESTAUS 2/3

LinkedIn Premium ja Sales navigator TESTAUS – kannattaako PREMIUM liittymä?

(Hinta 59€ + alv / kk)

PÄIVÄ 3-10 (osa 2)

Itselleni  ei ole kovin luontevaa lähestyä täysin tuntemattomia, ilman selkeää linkitystä tapaamiseen, kohtaamiseen, keskusteluun tms. Olen hieman varovainen, jotta ihminen ei kokisi lähestymistäni liian ”brutaalina”. Tästä syystä Sales navin kautta saamani liidilista ei antanut minulle ihan sitä mitä hain.

Tässä on hyvä muistaa kuitenkin se, että en toimi 100% ajastani myyjänä / sosiaalisena myyjänä, vaan päivääni kuuluu myös niin paljon muuta, nk yrittäjillä tuppaa olemaan.  Jos toimisin “täysiverisenä” myyjänä, uskon, että toimintani Sales Navin kanssa kanssa olisi aktiivisempaa. Ja varmasti antaisi enemmän.

Premium liittymä tarjoaa Sales navin lisäksi mm mahdollisuuden nähdä ne, ketkä ovat katsoneet profiiliani, ja tämä on HYVÄ toiminto. On hauska tietää, KUKA on profiiliani katsonut ja MITÄ kautta hän sinne löysi.

Huomasin kuitenkin, että eniten aikaa kannattaa laittaa siihen, että etsii KESKUSTELUJA, joihin hypätä mukaan, ja sitä kautta voi auttaa ihmisiä, tulla tunnetummaksi ja lähestyä ihmisiä tutustumismielessä. Tähän ei tarvita Premiumia tai Sales navia.

Päivä 11-14

Testasin hetken sitä, että en käytä sales navia ollenkaan. Laitoin neljänä päivänä yksityisviestejä 3-10:lle verkostolaiselle. Kyselin kuulumisia, kutsuin osan Yrityssivulleni, kerroin kuulumisia ja osalta kyselin syksyn koulutussuunnitelmista. Melkein kaikki vastasivat. Tämä on hienoa. Koska, jos olemme verkostoituneita LinkedInissä, onhan tarkoitus pitää yhteyttä. 🙂

Omasta mielestäni yksityisviestejä käytetään liian vähän. Kun kysyy kuulumisia, huomaa, ketkä ovat aidosti kiinnostuneita, ketkä ovat linkittyneet fiksusta syystä. Kuulumisten vaihtaminen kannattaa.

Osa kertoi etsivänsä töitä, joten tein pientä tutkimista ja suosittelua sekä ihmisten kytkemistä toisiinsa. On kiva auttaa ihmisiä.

Osa kertoi, että syksyn koulutukset on lyöty lukkoon tai niitä ei ole ollenkaan, koska budjetit ovat nollassa.

Osa kyseli minun kuulumisia. Osa toivoi lisätietoja koulutuksistani ja valmennuksistani.

Osan kanssa sovin, että palaamme asiaan loppuvuodesta. Yksi teki tilauksen.

Suosittelen H2H toimintaa. Se on win-win molemmille osapuolille. Tähän ei tarvita Premiumia.  Tähän tarvitaan vain päätös tehdä asioita suunnitelmallisesti, rohkeasti ja positiivisesti.

the next level