Vähemmän on enemmän! Heippa Twittermassa! Osa 2

Jatkoa edelliselle bloggaukselleni, jonka voit lukea tästä.

Kaunis kiitos yllättävän monelle, jotka luitte bloggaukseni ja hihkaisitte ”Olen mukana!”.

Kokemuksesta veikkasin, että näin erilainen veto ja massasta poikkeaminen herättää verkostossani luultavasti 80% positiivista kommenttia, 10% hämmentynyttä kommenttia ja 10% eriasteista ”negatiivista” reaktiota.

Olipa hauska huomata, että luvut olivatkin 95% positiivista kommenttia, 3% hämmentynyttä ja vain 2% negatiivista reaktiota.

Kaikille erilaisuus ei ole OK, joillekin se on mörkö 😉

Tällä viikolla aloitan jotain uutta, jotain mikä antaa minulle ja ryhmän jäsenille rohkeutta, innostusta, uusia ideoita ja uusia tuttavuuksia – kaikki tämä positiivisella otteella.

Tässä kohtaa kiitän kaikkia, jotka ovat seuranneet minua positiivisessa mielessä vuosia. Erityisesti kiitän heitä, jotka joskus juttelivat, kysyivät, kommentoivat, hauskuuttivat, innostivat jne.

On myös muutama lisäsyy miksi päätin sulkea Twitter massatilini, jota olin rakentanut vuosia. Nollasta aloitin, 11 800 seuraajaa oli lopuksi – tämä vei aikansa. Matka oli innostava, mielenkiintoinen, hauska, mutta myös loppuvaiheessa haasteellinen.

Opin, että eipä kannata kommentoida, edes huumorilla, yhden suurvaltion äsken valittuun presidenttiin viittavia twiittejä. Ei voi olla sattumaa, että kaikki nämä vuodet (noin 10) Twitter tilini on pysynyt ”puhtaana”, eli en ole saanut ”trolliarmeijaa” kimppuuni.

Heti sen jälkeen, kun kommentoin huumorilla paria yhteen presidenttiin viittaavaa twiittiä, sain seuraajikseni suuren määrän USAn armeijan upseereja, kenraaleja, everstejä, lentäjiä, analyytikkoja jne. Miksipä nämä olisivat yhtäkkiä kiinnostuneita suomalaisesta yrittäjästä, naisesta, joka twiittaa eniten suomeksi? Luultavasti trollifeikkitilejä. Samaan aikaan sain seuraajikseni niin naisten kuin miesten alastonkuvia jakavia tilejä. Jännä sattuma. Siinäpä sitten poistamaan päivittäin näitä ja myös yksityisviestejä armeijan tyypeiltä, jotka yllättäen olivat kovin kiinnostuneita minusta. Erityisesti siitä olenko sinkku ja mistä kaikesta olen kiinnostunut.

Sain tarpeekseni. Aikani ei riitä tähän. Kiinnostukseni tähän on nolla.

En voi taistella / en jaksa tuhalta aikaani tällaista trolliryhmää vastaan, onhan takana mitä luultavimmin taho, jolla on järjettömät resurssit ja katala luonne. Suljen massatilini. Ja olen vastaisuudessa kommentoimatta herkkänahkaiseen presidenttiin viittaavia twiittejä.

Edellisessä bloggauksessani tulee esille muita syitä massatilin sulkemiselle; en enää saanut enkä pystynyt antamaan sitä mitä haluan ja toivon.

On aika tehdä niin kuin Socrates sanoi: Fokusoi energiasi uuden rakentamiseen! 🙂

Festive sparkling lights

The Secret Of Change

ps. jos olet yksi niistä timanteista, joita etsin, eli ihminen joka haluaa keskustella postitiivisesti minun ja perustamani ryhmän jäsenten kanssa Twitterissä, hihkaise tästä minulle twiittaamalla ”Olen mukana!” Ryhdyn seuraamaan sinua uudelta tililtäni joka on tästä eteenpäin ryhmä, eli juttutupa. Saat alussa yksityisviestin, jossa on ryhmän arvot ja ohjeet. Kuittaa tämä viesti OK-merkillä, niin pääset mukaan uniikkiin Twitter-ryhmään.