Miten saavutat tavoitteesi?

Meillä kaikilla on tavoitteita, niin henkilökohtaisessa elämässä kuin työelämässä.

Aseta sellaiset tavoitteet, että ne innostavat sinua joka aamu aloittamaan päivä ilolla, energialla ja innostuneisuudella.

human to human globally 2

Jotta saavutat tavoitteesi, tee suunnitelma. Tavoite ilman suunnitelmaa on vain toive.

Jos tavoitteesi on hyödyntää sosiaalista myyntiä, lue tästä teemasta blogeissa ja LinkedInissä. Herätä keskustelua ja pyydä vinkkejä. Kun haluat oppia suuresti, kannattaa panostaa sparraukseen tai koulutukseen.

Kun tavoitteesi on ymmärtää ja tehdä vahvaa vaikuttajamarkkinointia, lue tästä aiheesta Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä ja blogeissa. Keskustele aiheesta LinkedIn ryhmissä. Googlaa ja lue mitä kaikkea aiheesta kirjoitetaan. Poimi itsellesi sopivat vinkit ja aloita rohkeasti vaikuttajamarkkinoinnin hyödyntäminen. Kun haluat oppia vielä enemmän, ota yhteyttä sparraajaan tai kouluttajaan.

Jos tavoitteesi on hyödyntää sosiaalista mediaa esimerkiksi tapahtumamarkkinoinnissa, opi hyödyntämään Twitteriä, LinkedIniä, Facebookia, YouTubea ja Instagramia. Mitä laajemmin markkinoit, sen paremmin tavoitat kohderyhmäsi.

Päätä tavoitteesi ja tee suunnitelma:

  • Mitä haluat tavoittaa
  • Missä aikataulussa haluat saavuttaa tavoitteesi
  • Miten voit saavuttaa tavoitteesi
  • Mitä uutta sinun on hyvä oppia
  • Mitä aiot tehdä joka päivä tavoitteesi saavuttamisen eteen

Ole rohkea! Uskalla kokeilla uusia käytäntöjä, työtapoja ja työkaluja. Vain kokeilemalla voit onnistua. Älä pelkää virheitä. Virheiden kautta oppii. Kannusta itseäsi ja tiimiäsi joka päivä rohkeuteen, uteliaisuuteen, positiivisuuteen, innostukseen ja muiden innostamiseen!

ole rohkea innostunut ja innostava