Instagram Uutisia

Nyt voit jakaa live-videosi Instagram Stories -osioon, eli tarinoihin.

20. kesäkuuta alkaen Instagram mahdollistaa live-videon tallennuksen Instagram Stories -osioon, jotta videon voi katsoa myös live-lähetyksen jälkeen ja mahdollisuutesi saada entistä suurempi yleisö kasvaa reippaasti.

Kun live-lähetyksesi loppuu, klikkaa “Share” / “Jaa” nappia lisätäksesi videosi Stories puolelle. Video on tämän jälkeen nähtävissä vielä 24 tuntia. Kun valitset “Discard” / “Hylkää”, live videosi katoaa normaalisti.

Kun katsot omaa videotasi Stories osion kautta, näet kokonaiskatsojamäärän, eli kaikki, jotka katsvoivat videon livenä ja kaikki, jotka katsoivat sen jälkikäteen.

Live-videot tulivat tarjolle puoli vuotta sitten. Sen jälkeen miljoonat ihmiset ovat käyttäneet tätä videomahdollisuutta, muun muassa voidakseen verkostoitua ystävien, asiakkaiden ja seuraajien kanssa henkilökohtaisemmin.

Lisätietoja löydät tästä.  Linkki vie Instagram Help sivulle.

(Tämä päivitys koskee Instagram 10.26 versiota)

Instagram logo