Videomarkkinointi trendejä 2017

Videot ovat yhä suositumpia monen ihmisen elämässä ja markkinoinnissa videot valtaavat jalansijaa suurin askelin.

Tutkimus “State of Video Marketing 2017” tarjoaa monta hyvää vinkkiä ja kertoo videomarkkinoinnin nykytilasta.

Jos haluat olla edelläkävijä ja tarjota kohderyhmällesi entistä parempaa ja toivotumpaa sisältöä, kannattaa tutustua videomarkkinointitrendeihin.

Videomarkkinointi

 

1. Instagram Video

85% yrityksistä, jokta ovat käyttäneet Instagram videoita, sanovat näiden olevan tehokas markkinointikeino.

Facebook kehittää Instagramia monilla FB-työkaluilla. Näin kävi myös livelähetys mahdollisuuden kanssa. Ero Instagram videon ja Facebook videon välillä on se, että Instagram videot katoavat loputtuaan. Ihmiset kokevat katoavat sisällöt uniikimmaksi ja eksklusiivisemmaksi sisällöksi. Tätä kannattaa hyödyntää markkinoinnissa.

Voit myös tuottaa tarinavideon, joka näkyy sivun yläosassa. Tämä video on vain 10 sekunnin mittainen joten tätä sisältöä kannattaa pohtia ja suunnitella, jos haluat sen olevan huipputasoa, eli saavan aikaan mahdollisimman paljon vuorovaikutusta.

Hyödynnä Instagramia ja sen videoita muun muassa tapahtumamarkkinoinnissa ja itse tapahtumassa tehtyihin videoihin.  Tuota sisältöä, joka saa ihmiset odottamaan seuraavaa videotasi.

2. Facebook Live

78% yrityksistä, jokta ovat käyttäneet Facebook Live -videoita, sanovat näiden olevan tehokas markkinointikeino.

Facebook Live on ilmainen, monipuolinen ja yhdistää sinut suoraan yleisösi kanssa. FL:n kanssa et tarvitse tarkkoja suunnitelmia, koska yleisösi voi esittää kysymyksiä lähetyksen aikana, ja keskustelu voi näin olleen koskea monia eri asioita, tai kehittyä moneen eri suuntaan.

Kun haluat tuottaa todella laadukasta videomateriaalia, poimi lisävinkit tästä.

3. Snapchat

88% yrityksistä, jokta ovat käyttäneet Snapchat videoita, sanovat näiden olevan tehokas markkinointikeino.

Snapchat on kaikista kanavista eniten tunnettu hauskuudesta ja rennosta otteesta. Tämä kannattaa huomioida, kun tuotat videoita tähän kanavaan. Snapchat videoiden on hyvä fokusoida brändin tunnettuuden rakentamiseen ja vahvistamiseen. Suorat myyntiä tavoittelevat videot eivät ole yhtä suosittuja kuin hauskat ja vuorovaikutteiset tarinat.

4. Interaktiiviset Videot

92% yrityksistä, jokta ovat hyödyntäneet interaktiivisia videoita, sanovat näiden olevan tehokas markkinointikeino.

Interaktiiviset videot tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet palvella yksittäistä katsojaa. Rakenna tarina, jossa katsoja voi valita jossain kohtaa videota eri mahdollisuuksien välillä. Katsoja pääsee siis itse vaikuttamaan siihen mitä hän kokonaisuudessan näkee. Pystyt näin palvelemaan yhdellä videolla monta eri kohderyhmää.

5. Webinaarit

94% yrityksistä, jokta ovat hyödyntäneet webinaareja, sanovat näiden olevan tehokas markkinointikeino.

Idea webinarin takana on se, että mietit teeman, josta on todellista hyötyä ja arvoa kohderyhmällesi. Teeman tulee olla niin arvokas ja mielenkiintoinen, että kohderyhmäsi haluaa antaa yhteystietonsa saadakseen katsoa webinaaria. Nämä yhteystiedot ovat erittäin tärkeitä liideja ja sosiaalaisen myynnin ja palvelun osia.

Mahdollisuuksia on monia! Hyödynnä tätä. Enää ei ole kyse siitä, etteikö meillä olisi vaihtoehtoja miten houkutella tai palvella asiakkaita ja eri kohderyhmiä mahdollisimman hyvin, monipuolisesti ja innostavasti. 

Kyse on enää sinusta 🙂 Miten rohkea ja avoin uudelle juuri sinä aiot olla?

Videomarkkinointi 2

One thought on “Videomarkkinointi trendejä 2017

Comments are closed.