Sisältömarkkinointi, digi ja tarinankerronta osa 2

Tarinankerronta on mainio muoto sisältömarkkinointia. Digitaalinen tarinankerronta on usein vielä tehokkaampaa. Se mahdollistaa tunteiden, vaikuttamisen, inspiraation ja visuaalisuuden voimien valjastamisen ja kohderyhmän pysäyttämisen sisältösi kohdalla.

Digitaalista tarinankerrontaa ovat muun muassa videot ja animaatiot.

Kuulun Jacques Cousteau Society –yhteisöön ja tuen heidän toimintaansa. Ihastuin ja häkellyin merenalaisesta maailmasta jo lapsena, katsellessani Cousteaun Meren Salaisuudet TV-sarjaa.

Parikymppisenä olin jo käynyt PADI avomerisukelluskurssin ja PADI edistynyt avomerisukelluskurssin. Halusin jatkaa merenalaisen maailman valokuvauskurssille, mutta elämäntilanteeni ei antanut tähän silloin mahdollisuutta.

Nyt minulla on mahdollisuus valokuvata merenalaista maailmaa ja se on intohimoni. Voit tutustua merenalaisiin valokuviini esim matkablogissani tai taidesivuillani ja kansainvälisessä valokuvagalleriassani.

Red Sea Exotic World

The bluecheeked butterflyfish

Red Sea Exquisite Butterflyfish

Valtamerien hyvinvointi on minulle tärkeää. Sen tilasta on tehty esimerkiksi mainio 3D-animaatiovideo “Losing Nemo”. Tämä video on erinomainen esimerkki digitaalisesta tarinankerronnasta, jossa halutaan vaikuttaa ihmisiin ja yleiseen tietoisuuteen valtamerien hyvinvoinnin tärkeydestä jokaiselle ihmiselle.

‘Losing Nemo’ is a six-minute, 3D-animated film about the state of the oceans.

Full list of credits: mrleetv.tumblr.com/theblackfishfilm
The Black Fish: theblackfish.org/film
Mister Lee: mrlee.tv

Millä alalla toimitkaan, ota tarinankerronta, videot ja minivideot mukaan sisältömarkkinointistrategiaasi!