Instagram mukaan markkinointikanavapakettiin!

Instagramissa on yli 600 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukaudessa. Päivässä aktiivisiä käyttäjiä on yli 400 miljoonaa. Tarinat-toiminnon käyttäjiä Instagramissa on yli 150 miljoonaa päivässä. (Lähde)

Internetin käyttäjistä 1/3 käyttää myös Instagramia. Keskimäärin Instagramissa vietetään päivässä 25 minuuttia. 51% käyttäjistä ovat miehiä ja 49% naisia.

Instagramin kautta voit tavoittaa monia ihmisiä kohderyhmästäsi. Hyödynnä Instagramia markkinoinnissasi jakamalla pysäyttäviä, hauskoja, upeita ja mielenkiintoisia valokuvia tai videoita. Kerro kuvan kera yrityksestäsi, työntekijöistäsi, yrityskulttuuristasi, tapahtumistasi, tyytyväisistä asiakkaistasi, palveluistasi tai tuotteistasi. Jaa mielenkiintoisia vinkkejä.

Instagram JH

Yhdistä mukaan kuvia ja tarinoita alasi uutisista, tapahtumista tai tunnetuista ihmisistä. Jaa myös muiden postauksia, kommentoi ja tykkää, eli ole aktiivinen ja sosiaalinen. Houkuttele aktiivisuutta kysymyksillä, kilpailuilla, arvonnoilla ja kiehtovilla yllätyksillä.

Iconosquare 062016 JHurmerinta

Muista hyödyntää hashtageja, linkkejä ja suositteluja. Ja hyödynnä mikrovaikuttajia!

Kun haluat menestyä entistä paremmin, ota Instagram mukaan markkinointikanavapakettiisi ja ryhdy hyödyntämään erittäin suosittua somekanavaa muun muassa brändikuvan vahvistamisessa, vaikuttajamarkkinoinnissa, uusien asiakkaiden löytämisessä ja rekrytoinnissa.

Brand

Tutustu myös markkinointitutkimukseen, joka kertoo miten Instagramissa menestyksellisesti toimivat yritykset onnistuvat herättämään kohderyhmän huomion ja ovat vuorovaikutuksessa kohderyhmänsä kanssa.

Ole rohkea! Aloita tänään!