Vihdoin – valoa kohti!

Monet blogini ja sosiaalisen median tilieni seuraajat ovat huomanneet hiljaisuuteni marraskuusta alkaen. Olen saanut suuren määrän viestejä, joissa kysytään miten voin ja mihin olen kadonnut. Kiitos teille kaikille, jotka olette viestittäneet ja tukeneet minua vaikean ajan aikana.

Elämän valo on terveys, rakkaus, perhe, ystävät, intohimo omaan työhön ja harrastuksiin sekä reilu meininki. Kun jokin näistä pettää, joutuu kovalle koetukselle. Kun moni näistä pettää samaan aikaan, tipahtaa syvään, mustaan kuiluun, jossa ei saa henkeä. Minä olen ollut tuossa kuilussa, etsien tietä takaisin valoon.

Olen ollut onnekas ja elämäni on ollut useimmiten täynnä  monia hyviä asioita. Olen siitä erittäin kiitollinen.

Isäni kuoli yllättäen lokakuun lopussa. Uskon, että jokainen meistä tietää miltä kuoleman läsnäolo vaikuttaa ihmiseen. Se pysäyttää. Se herättää yllättäviä tunteita ja ajatuksia. Isäni kuolema toi mukanaan surun äitini kuolemasta. En ollut osannut käsitellä sitä kaksi vuotta sitten. Jotkut asiat ovat liian vaikeita käsitellä, joten ne suljetaan pois mielestä. Tahtomatta. Veljeni kuoli neljä vuotta sitten. Kun väki vähenee tätä tahtia, voivat menneiden muistot vallata mielen.

Kuolinpesien asioiden hoitaminen, vanhempien henkilökohtaisten tavaroiden ja kirjoitusten läpikäyminen, surun käsitteleminen, reilun meiningin katoaminen erittäin yllättäviltä tahoilta, kauan odotetun haavematkan peruuntuminen, perusturvan tunteen poissaolo ja satojen pakollisten käytännön asioiden hoitaminen veivät voimani. Päätin pitää taukoa omasta työstäni ja hoitaa itseni kuntoon ja hoitaa sadat yllättävät asiat, jotka elämä eteeni heitti. Menemättä syvemmin ja dramaattisemmin todella raskaisiin kokemuksiin, kiteytän näin poissa oloni syyt.

Haluan kiittää kaikkia asiakkaitani, jotka ymmärsivät tilanteeni ja joustivat sovituissa asioissa  ja tapaamisissa. Opin ketkä ovat timantteja ja helmiä, ihmisiä suurella sydämellä.

Festive sparkling lights

Kiitos myös kaikille blogini lukijoille. Blogissa on käyty 100-200 kertaa päivässä, vaikka en ole blogannut.

Nyt, astelen kohti valoa. Oli viisas päätös ymmärtää rajansa ja tehdä rohkea päätös poistua hetkeksi bisnesareenalta. Asiat on hoidettu, keskustelut käyty, turvallisuus ja luottamus löydetty, ja surut käsitelty.

Nyt intohimo ja energia ovat jälleen elämässäni. Jatkan vinkkien jakamista tässä blogissa, jatkan keskusteluja somekanavissa ja olen valmis uusiin koulutustilauksiin.

Kerro minulle mistä aiheesta toivoisit vinkkejä tässä blogissa, kerro minulle mistä aiheesta toivoisit koulutusta tai kevyttä sparrausta kevään aikana.
Haluan auttaa sinua menestymään. Haluan jakaa tietoani.

Success isn’t permanent and failure isn’t fatal; it’s the courage to continue that counts.Mike Ditka

 

8 thoughts on “Vihdoin – valoa kohti!

  1. Tervetuloa takaisin valoon, Johanna!

    Tuon perusturvallisuuden tunteen järkkymisen olen saanut tuntea kovin läheltä itsekin. Me kaikki kaadumme joskus. Maaliinpääsyn ratkaisee se, kuka jaksaa kompuroinnista huolimatta nousta ylös ja jatkaa matkaa.

  2. Kiitos kultainen, sinä suuren sydämen omaava Timantti! Kevättä ja valoa kohti mennään! Kaikkea mahdollista hyvää elämääsi! – ilo, valo ja elämänpalo, seuratkoon sinua, aina ja kaikkialle!

    • Lämmin kiitos, Kati. Ihana lukea kommenttisi. Tänään postasin vinkkejä Instagramin käyttöön. Tulossa on lisää asiaa mm sosiaalisesta myynnistä. Valoa päivääsi!

  3. Lämmin osanottoni Johanna. Päätöksesi pistää työasiat tauolle oli rohkea ja varmasti vaikea, mutta selvästikin välttämätön. Samalla kiva kuulla, että olet jo matkalla valoa kohti. On ollut aina ilo lukea blogiasi. Ajatustesi ja vinkkiesi pohjalta olen saanut intoa ja paljon ajateltavaa omaan työhöni. Paljon voimia tulevaan ja aurinkoa kevääseen!

    • Kaunis kiitos kommentistasi, Nina. Aivan mahtavaa kuulla, että vinkeistäni on hyötyä. Nyt niitä tulee jälleen. Aurinkoa päivääsi ja elämääsi!

Comments are closed.