Instagram Markkinointitutkimus

Socialbakers.com on tehnyt markkinointitutkimuksen liittyen Instagramiin. Instagramilla on jo satoja miljoonia käyttäjiä globaalisti (500 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukausitasolla, 300 miljoona päivittäin). Monet yritykset ja organisaatiot haluavat oppia tavoittamaan Instagram käyttäjät ja saamaan heidän huomionsa.

Instagramin menestyksellinen hyödyntäminen vaatii räätälöidyn sisältöstrategian. Tästä syystä socialbakers.com tutki datan avulla miten Instagramissa menestyksellisesti toimivat yritykset onnistuvat herättämään kohderyhmän huomion ja ovat vuorovaikutuksessa kohderyhmänsä kanssa. Tutustu tutkimustuloksiin ja poimi parhaat vinkit omaan visuaalisen sisältömarkkinoinnin strategiaasi vuodelle 2017.

  • Suuri seuraajamäärä ei aina tarkoita suurta vuorovaikutusta.
  • Hyödynnä vaikuttajia ja vaikuttajamarkkinointia.
  • Herätä tekstissäsi vuorovaikutusta muun muassa kysymyksillä ja kilpailuilla.
  • Ota seuraajiesi sisältöä mukaan omaan sisällöntuotantoon.

social-network-twitter

Yksi menestyjä on National Geographic, jonka Instagram tili kasvaa noin 76.000:lla uudella seuraajalla – päivittäin! National Geographic jakaa häikäisevän kauniita valokuvia mielenkiintoisella tekstillä ja tarinoilla.

Vaikka et olisi yhtä kuuluisa kuin National Geographic, voit menestyä suuresti Instagramissa. Panosta samaan kuin menestyjä: laadukkaisiin valokuviin, mielenkiintoiseen tekstiin, innostaviin tarinoihin ja seuraajiesi sisällön jakamiseen.

work-for-your-future