Digimarkkinoinnin trendejä 2016-2017

Uniikin sisällön merkitys kasvaa

Kun monet tahot tekevät sisältömarkkinointia, on infoähky jo hyvin korkealla tasolla. Paras keino erottautua ja tavoittaa kohderyhmät on tuottaa uniikkia, superkohdistettua ja hyperinnostavaa sisältöä. Tietokisat, klikattavat materiaaliat ja häikäisevät infograafit lisääntyvät monen menestystä tavoittelevan markkinoijan tarjonnassa, näiden tavoitellessa uniikkia brändikuvaa sekä asiakkaiden kiinnostusta, sitoutumista ja luottamusta.

Live-video striimaus ihastuttaa

Ihmiset toivovat nyt tietoa reaaliajassa ja nopeasti ladattavassa muodossa. Blogit ja kuvat ovat edelleen suosittuja, mutta näiden lisäksi on hyvä tarjota live-videoviestintää, jos haluaa erottautua valtavasta tietomassasta netissä ja somessa. Live-videot tuottavat enemmän vuorovaikutusta, eli juuri sitä mitä markkinoijat ja brändit kaipaavat.

Hyödynnä live-videota esimerkiksi tapahtumissa, organisaation lehdistötiedotteen julkaisuvaiheessa ja haastatellessasi työntekijöitä, jotka haluavat kertoa omasta työstään ja työnantajastaan.

Digitaalinen teknologia kehittyy jatkuvasti. Tiedä mitä meillä on käytössä vuoden kuluttua, mutta juuri nyt voit valita live-videon työkaluksi esimerkiksi Periscopen, Facebook liven, Snapchatin tai YouTuben.

Videomarkkinointi trendit

mobile-video

Mobiilin tärkeys korostuu jatkuvasti. YouTubea käytetään mobiilin kautta 34% enemmän kuin vuosi sitten.

longer videos.jpg

Tähän asti ihmiset ovat pitäneet lyhyistä videoista. Videon suosion kasvaessa, ihmiset haluavat katsoa myös hieman pidempiä videoita. Jopa 65% kuluttajista katsovat yli 30 minuutin videoita. Lähde.

the-social-media-trend-is-video

Sosiaalisen median trendeistä video on suurin ja kuumin. Videopostausten määrä on kasvanut 75% globaalisti. Yli 50% Facebook-käyttäjistä Yhdysvalloissa katsovat vähintään yhden videon päivässä. YouTubella on yli miljardi käyttäjää. Kuvassa mainittujen tietojen lähde.

Me luotamme asiakkaiden suositteluihin

Twitterin tekemä tutkimus kertoo, että 50% käyttäjistä etsivät asiakkaiden suositteluja tehdessään ostopäätöstä. 92% käyttäjistä luottavat enemmän asiakkaiden suositteluihin kuin mainontaan. Tästä syystä asiakkaiden suosittelut ovat erittäin tärkeitä. Erinomainen asiakakokemus on kaikista tärkeintä. Arvosta asiakkaitasi, tarjoa aina parasta mahdollista laatua ja anna asiakkaiden puhua puolestasi.

Suositus_KP SMT