Twitterin BrändiTarra – Mahdollisuus brändimarkkinointiin

Kaksi kuukautta sitten Twitter esitteli uuden Tarra-työkalun, jonka avulla käyttäjä voi liittää räätälöidyn, emoji-tyylisen, tarran valokuvaan.

Twitter kirjoitti:

”Kerro tarroilla mitä teet, mitä tunnet tai käytä tarroja ihan vain huvin vuoksi. Voit lisätä monta tarraa yhteen valokuvaan ja voit muokata tarran kokoa, ennen kuin lisäät sen valitsemaasi kohtaan valokuvassa.”

 

Twitter Stickers Tweet.jpg

Twitter julkaisi 15.8.2016 uuden Twitter Tarra –tiedotteen, jossa mainitaan muun muassa:

“…brändit voivat nyt suunnitella ja tarjota omia räätälöityjä tarroja kaikille Twitter-käyttäjille. BrändiTarrat lisätään Tarrakirjastoon. Tarkoituksena on tarjota ihmisille vaihtoehtoja hauskempiin valokuviin, jotka herättävät entistä enemmän vuorovaikutusta. Lisäksi brändi saa näkyvyyttä Twitterissä.”

Miten Twitter BrändiTarrat toimivat?

Brändi voi suunnitella neljä tai kahdeksan tarraa. Tarrat toimivat visuaalisena täginä (#) ja ovat löydettävissä haulla, niin kuin tägit yleensä.

Koska BrändiTarrat nostetaan tarralistalla korkeimmalle, tämä brändäysmahdollisuus tulee hintalapun kera.

 

Kuka on liikkeellä ensimmäisenä?

pepsi-logo

.@Pepsi is the first brand to launch #PromotedStickers on Twitter

Pepsi on Twitterin kumppani BrändiTarrojen julkaisussa.  Pepsi aikoo jakaa noin 50 räätälöityä BrändiTarraa osana yrityksen “PepsiMoji” kampanjaa.

Vain yksi PepsiTarroista on selkeästi Pepsimarkkinointia. Tämä on erittäin mielenkiintoinen ja mahtava lähestymistapa brändimarkkinointiin digitaalisella ja sosiaalisella aikakaudella.

Twitter Stickers 3

SocialMediaToday kirjoitti:

“Now, like branded hashtags, marketers will be able to search for mentions by sticker, which is a great way to keep track of where and how the tools are being used.”

Tarrat ovat kehittyneet emojista. Emojin käyttö Twitterissä on ollut  suurta – jopa 110 triljoonaa emojita on twiitattu vuodesta 2014 alkaen!

Aiotko sinä suunnitella BrändiTarran Twitteriin?