Instagram Stories

Instagram ilmoitti juuri blogissaan julkaisevansa uuden toiminnon nimeltä Instagram Stories. Stories toiminnon avulla voit jakaa päivän parhaat hetket tarinana. Valitse valokuvia tai videoita ja luo tarina- sinun tarina.

Kun luot tarinoita, voit jakaa yhdessä päivässä paljon, ilman että postaustesi määrä on häiritsevän suuri. Tarinaan valitut valokuvat tai videot, eivät päädy Instagram profiiliisi. Lisäksi ne katoavat 24 tunnin kuluttua.

Voit lisätä tekstiä tai piirtää kuviin, jotka jaat tarinassasi.

Instagram stories 08 2016.jpg

Kun haluat katsoa jonkun tarinaa, kosketa heidän profiilikuvaa. Jos haluat kommentoida tarinaa, kosketa kuvaa ja lähetä henkilölle tai yritystilille yksityisviesti. Julkiset tykkäykset ja kommentit liittyvät tavallisiin postauksiin, ei tarinoihin.

Techcrunch haastatteli Instagramin CEO, Kevin Systromia, joka myönsi, että Snapchat ansaitsee kunnian Instagram Stories toiminnosta:

When you are an innovator, that’s awesome. Just like Instagram deserves all the credit for bringing filters to the forefront. This isn’t about who invented something. This is about a format, and how you take it to a network and put your own spin on it.

Snapchatissahan on nämä samat toiminnot 😉

Lue lisää Instagramin blogissa ja valmistaudu innostaviin kokemuksiin!