Twitterin Android versio muuttui!

Twitter on päivittänyt Android-sovelluksensa. Uudessa versiossa on uudenlainen navigointi sekä ”kelluva” toimintanappi twiitin kirjoittamiselle. Nappi on ollut joillakin käytössä jo aiemmin, koska muutoksen tuulista puhuttiin jo vuosi sitten.

Twitterin mukaan uudet muutokset astuvat voimaan globaalisti 7.6.2016.

Muotoilumuutokset Twitterin Android-sovelluksessa ovat Socialmediatoday.comin mukaan erinomainen askel oikeaan suuntaan – modernin muotoilun suuntaan.

Twitter Android muutos

 

Android-sovellus tarjoaa nyt myös helpomman pääsyn listoihin. Tämä toiminto ei ole toiminut aiemmin parhaalla mahdollisella tavalla.

Eikä tässä vielä kaikki ;-).  DM, ”Direct Message”, eli yksityisvisti on nyt ”Talk Privately”.

Twitter Android muutos 2

Tämän huomasi esimerkiksi Tech Bloggaaja Louis Gray , joka twiittasi muutoksesta 7.6.2015 klo 10 aamulla Miamin aikaa.

Twitter Android muutos 3

 

Niin kuin bloggasin hieman aiemmin, sanon tässä uudelleen: rakasta muutosta, koska muutoksia tapahtuu sosiaalisella ja digitaalisella aikakaudella jatkuvasti! Joskus joka viikko.

Ole rohkea ja tutustu uutuuksiin. Vain kokeilemalla opit ja vain testaamalla tiedät, mikä uusi kanava on sopivin sinulle hupikäyttöön tai hupi- ja työkäyttöön 🙂

Kun tarvitset sparrausta ymmärtää mistä oikein on kyse, oli sitten kyse Twitterin käyttämisestä johtajana tai sisällöntuottajana, Instagramin käyttöönotosta tai LinkedInin systemaattisemmasta hyötykäytöstä, apu on lähellä 🙂