Mindsupin tehokaksikko valloittaa vuoren vuodessa

Minulla on ollut ilo ja kunnia tutustua Petra Erätuli-Kolaan ja sitä kautta päästä osaksi jotain aivan uutta ja innovatiivista. Kahden naisen, Petra Erätuli-Kola ja Katja Aalto, unelmasta on syntynyt Mindsup Oy – Innovation House Finland. Tarkoituksena on käynnistää uutta sosiaalista innovaatiokulttuuria Suomeen.

Innovation House Finland (IHF) on yhtä aikaa kodinomainen paikka, verkosto ja business enkeleiden pesä, missä vastakohdat täydentävät toisiaan. IHF tuo uuden sukupolven innovaatiokulttuuria Suomeen yhdistelemällä hyvinvointia, laatua ja veitsen terävää business kärkeä.

Petran ja Katjan intohimona on muuttaa työelämää avoimemmaksi ja tuoda aidon verkostoitumisen ja jeesaamisen kulttuuria Suomeen sekä rakentaa vahvempaa yhteisöllisyyttä. Heidän unelmana on muuttaa heinäkuu tuottavammaksi ja auttaa nostamaan Suomea nousuun.

Innovation House Finlandia luotsaavilla Katja Aallolla ja Petra Erätuli-Kolalla on pitkän työkokemuksen kautta syntynyt näkemys siitä, miten kasvuyrityksiä voidaan auttaa eteenpäin intohimolla, rohkeudella ja ihmisillä hyvinvointia unohtamatta.

Piilaaksossa toimiva Nordic Innovation House avasi silmämme; tällaista yritysten välistä avointa auttamista ja yhdessä tekemistä tarvitsemme myös Suomessa. Toimintamme palvelee niin Suomesta kansainvälisille markkinoille tähtääviä yrityksiä kuin myös kansainvälisiä yrityksiä, jotka etsivät jalansijaa Suomen markkinoilta. Parhaimmillaan voimme hyödyntää yritysten kanavia ja verkostoja puolin ja toisin. Startupeista, sijoittajista, yrityksistä sekä innovatiivisista ihmisistä koostetulla yhtälöllä voidaan luoda jotain enemmän kuin niiden osien summa on” kuvaa Petra Erätuli-Kola.

Lisätietoja:

Verkkosivut

Twitter

Valokuvia avajaisista 11.5.2016

IMG_3289

IMG_3277.JPG

IMG_3276.JPG

IMG_3284