ON AIKA MUUTTUA: Pääsiäiskampanja!

Erinomaisen vastaanoton saama sosiaalisen liiketoiminnan ja vuorovaikutteisen viestinnän opas on hyvä löytyä jokaisen organisaation johtajan pöydältä sekä kahvihuoneesta, jossa jokainen työntekijä voi lukea sen!

Pääsiäisen kunniaksi julkaisen kampanjan ja tarjoan menestysoppaani tarjoushintaan 44€ + postikulut.

Kampanja on voimassa 24.-28.3.2016. Toimitusaika 2-6 arkipäivää. Kampanjatilaukset: johanna@hurmerinta.com

On Aika Muuttua 450PIX.jpg

ON AIKA AVATA OVET SOSIAALISELLE AIKAKAUDELLE!

Sosiaalinen aikakausi jyräsi teollisen aikakauden. Sosiaalinen aikakausi syntyi ihmisten kasvavista tarpeista vuorovaikutukseen ja teknologian kehityksen ansiosta. Sosiaalinen aikakausi vaatii muutoksia johtajien tapoihin johtaa, innostaa ja sitouttaa työntekijöitä, sekä organisaation työntekijöiden tapoihin kohdata asiakas, myydä, rekrytoida, markkinoida, viestittää, kuunnella ja palvella.

Vuorovaikutus on sosiaalisen aikakauden ydin. Tämä koskee niin organisaatioiden ulkoista toimintaa kuin sen sisäistä viestintää.

conversation

Mitä on sosiaalinen myynti ja miksi sosiaalinen myyjä menestyy muita paremmin?

Johtaja ei voi johtaa menestyksellisesti ilman laadukasta viestintää. Johtajuus on viestintää. Sosiaalinen johtaja on avoin, positiivinen, rohkea, rohkaiseva, innostunut, innostava, sosiaalinen ja utelias oppimaan uutta. BlueFocusMarketing  -yhtiön videossa kerrotaan, että vuonna 2012 tehdyssä tutkimuksessa 82 % vastaajista sanoi, että he luottavat enemmän brändiin, jonka johtaja on aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Kirjassa mukana mm. VR, SMT, VR Track, Finnair, Lumene, Tallink Silja, Proselectum, ProCom, Sonera, Pauli Forma, Matti Vesala ja Ted Coiné.

Tutustu menestyvien organisaatioiden ja ihmisten sosiaalisen toiminnan vinkkeihin! Luettuasi tämän kirjan osaat suunnitella sosiaalisen liiketoiminnan menestyspolkusi.

ON AIKA MUUTTUA on opas jokaiselle johtajalle, joka haluaa organisaationsa menestyvän nyt ja vielä viidenkin vuoden kuluttua. Kirja on erinomainen opas myös kaikille menestyksestä kiinnostuneille myyjille, markkinoijille, sisällöntuottajille, yrittäjille, rekrytoijille ja viestintätehtävissä toimiville henkilöille.

Tilaa kirja itsellesi, ystävällesi, esimiehellesi tai tiimillesi!

Tilaukset: johanna@hurmerinta.com

OAM suositteluja kuva

OAM EHOAM MPT

OAM MV suosittelu

OAM suosittelu ST

OAM TK suosittelu

OAM suosittelu MS.jpg

OAM TRMOAM PF bloggaus

OAM suosittelu JenniH.jpg

OAM AT 2

OAM MAOAM TM

OAM ja VRTrackoma kirja ja Sarasvuo kirja Auran blogissa

OAM suosittelu KVOAM suosittelu MP