Intohimoiset yritykset esiin valtakunnallisella kampanjalla

Intohimoinen yritys 2016 -kampanjassa etsitään sataa Suomessa toimivaa intohimoista yritystä, joiden tarinat jaetaan koko Suomelle. Näin Savonlinnan Oopperajuhlien koordinoima Inspired in Finland -yhteisö haluaa olla osaltaan vaikuttamassa suomalaisen työelämän nousuun. Kampanja huipentuu kymmenen intohimoisen yrityksen esittelyyn huhtikuussa Helsingissä.

Intohimoinen yritys 2016 -kampanja tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tuoda esiin intohimonsa yritystoiminnassa ja jakamaan sen. Yritykset saavat Intohimoinen yritys 2016 -tunnuksen sekä näkyvyyttä yhteisön eri viestimissä. Tämän lisäksi valitut yritykset saavat liiketoiminnan sparrausapua Innovaatiorahoituskeskus Tekesiltä.

– Me tiedämme, että Suomi on pullollaan intohimoisia yrityksiä ja tarinoita, joita ei ole vielä kuultu. Inspired in Finland -yhteisö haluaa etsiä ja nostaa esiin näitä yrityksiä, koska me uskomme, että jaettu intohimo monistuu. Me uskomme, että intohimoiset yritykset luovat Suomeen kasvua ja hyvinvointia, kertoo Savonlinnan Oopperajuhlien festivaalijohtaja Jan Strandholm.

Minulle on suuri kunnia tulla valituksi INTOHIMOINEN YRITYS 2016 -listalle!

Kiitos kaikille, jotka olette ilmiantaneet minut 🙂

Blue Christmas Wave

Blue Christmas Wave

Blue Christmas Wave