Sinä olet media, mutta vain jos osallistut!

Luin Pamin blogista: “Welcome to the Participation Age: You Are the Media But Only if You Participate

Tiesitkö, että sinäkin olet media, mutta vain jos osallistut. Sinä, ystäväsi, vanhempasi, esimiehesi, yhteistyökumppanisi, mummosi, kampaajasi ja autosi korjaaja olette kaikki medioita, jos vain haluatte.

Jokaisella on mahdollisuus olla media! Voit aloittaa bloggaamisen, ryhtyä sosiaaliseksi yrittäjäksi, hyödyntää videoiden suoratoistoa, käyttää Snapchattia, Twitteriä, Facebookia, Instagramia tai YouTubea, ja sinulla on mahdollisuus lyhyessäkin ajassa kiinnittää huomio itseesi ja peitota julkisuuden henkilöiden, suurten mediatalojen ja kuuluisien yritysten sen päivän aikana saama huomio.

Kaikki on kiinni sinusta itsestäsi! Jos haluat huomiota ja olla media, tulee sinun osallistua. Puoliaktiivisella otteella ei pärjää pieni ihminen saatikka suuryritys. Jos haluat olla media, joka vaikuttaa positiivisesti maineeseen, brändikuvaan tai jopa liiketoimintaan, sinun täytyy pistää itsesi likoon ja osallistua.

Manager and team

Ellet pidä vuorovaikutuksesta, nyt on aika opetella pitämään siitä. Osallistumisen ja sosiaalisen kanssakäymisen aikakaudella voittaja on se, joka on aktiivinen ja vuorovaikutteinen sosiaalisen median kanavissa, blogeissa ja videoissa. Ihmiset toivovat aitoa osallistumista automaattisten, persoonottomien linkki-automaattien sijaan. Huomioi tämä, jos haluat menestyä.

Aloita vuorovaikutus jo tänään! Aloita sosiaalisen yhteisön rakentaminen. Osallistu ja osallista, innostu ja innosta, inspiroi ja rohkaise, auta ja palvele. Pohjusta huomisen menestys ja varmista tämän päivän positiivinen maine.

blog web social share