Monen sometilin ylläpitäjille onnen päivät

Twitterin mobiiliversiossa voi ketterästi vaihtaa tililtä toiselle, kirjautumatta jatkuvasti sisään ja ulos. Tämä helpottaa monen tilin kanssa työskentelevien arkea. Twitter on tarjonnut tätä mahdollisuutta vuodesta 2013 alkaen.

Oli ilahduttavaa lukea Instagramin sivulta neljä päivää sitten, että nyt samanlainen käyttäjäystävällinen toiminto on julkaistu Instagramissa (Android ja –iOS). Myös FORBES kirjoitti aiheesta 9.2.2016. Toiminnon testaaminen aloitettiin marraskuussa 2015, mutta vasta nyt julkaistussa 7.15-mobiiliversiossa toiminto kuuluu päivityspakettiin.

Twitterissä oikeassa yläreunassa näkyy kolme pistettä -painike. Avaa ja valitse ”tilit”. Näet ruudulla kaikki Twitter-tilisi ja voit vaihtaa sekunnissa tililtä toiselle.

Instagramissa tämä tililtä toiselle vaihto sujuu näppärästi klikkaamalla Instagram-tilisi nimeä. Ennen kuin näet kaikki tilisi tätä kautta, tulee sinun lisätä toinen ylläpitämäsi Instagram-tilit henkilökohtaiseen tiliisi. Teet sen helposti asetuksista, profiilisivusi ratas-painikkeen kautta (oikea yläkulma). Skrollaa alas, kunnes näet ”lisää käyttäjätili” tai englanninkielisessä versiossa ”add account”.

Asetukset lisää käyttäjätili IG

Nyt pääset loggautumaan sisään toiselle Instragram-tilille. Tämän jälkeen näet eri tilit Instagram-tilin nimen kohdalta, joka sijaitsee yläreunan sinisessä palkissa. Oikeaan reunaan on ilmestynyt pieni kolmio, jota kilkkaamalla tilistä toiselle siirtyminen tapahtuu sekunnissa.

Tervetuloa Instagramiin. Palvelen nyt myös siellä 🙂 @johannahurmerintaoy

JHoy IG.jpg