Somevalmentajan vapaapäivä

Päätin vihdoin pitää vapaapäivän. Takana on monta kuukautta tiivistä valmennusta ja ideoimista, uusien some-tuulien opiskelua, yritysten liiketoimintojen tutkimista, analysointia sekä valmennusmateriaalin työstämistä. On ollut suuri ilo ja kunnia saada palvella upeita asiakkaita pitkään ja hartaasti.

Mutta, joskus jokainen meistä kaipaa vapaapäivää. Vapaapäivänä en mieti aikatauluja, tavoitteita tai kiireitä.  Energiat palautuvat, voimaannun, monimuotoinen flow syttyy ja uudet ideat lähtevät lentoon.

Vapaapäiväni alkuhetkinä tein seuraavia asioita:

  • nukuin tunnin pidempään
  • join aamukahvit katsellen aamu-uutisia
  • työstin pari valokuvaa
  • mietin mitä haluan tänään tehdä

Sitten bloggasin pitkästä aikaa, koska kirjoitus flow vyöryi päälleni. Se tunne, kun saa blogata on mahtava. Päätin vihdoin syväsukeltaa Instagramin maailmaan ja loin  yritykselleni Instagram-tilin (lämpimästi tervetuloa seuraamaan: johannahurmerintaoy). Uusia haastatteluideoita syntyi ja lähetin muutamalle henkilölle blogihaastattelupyynnön. Keskustelin somekanavissa verkostoni ihmisten kanssa. Keksin pari uutta ideaa tuleviin valmennuksiin. Jatkoin kesken jääneen kirjan (Strategisen hyvinvoinnin johtaminen) lukemista.

Work Flow

Nyt hieman naurattaa ja samalla innostaa! Kun sain vapaapäivän ja vapauden valita mitä teen, tein sitä mikä on oikeastaan työtäni. Tämä vahvisti minulle jälleen, että olen oikealla polulla. Olen intohimoinen sosiaalisen median ja sosiaalisen toiminnan tutkija, rakastan bloggaamista ja nautin keskusteluista ja vinkkien vaihtamisesta verkossa. Olen onnekas – työni on juuri sitä mistä monet haaveilevat. Teen työkseni sitä mikä on intohimoni.

Toivon, että jokainen löytää itselleen työn, joka innostaa joka aamu ja ilostuttaa joka päivä.

ps. Toki teen joskus muutakin vapaapäivänä, esimerkiksi sunnuntaisin 😉 Maalaan öljyväritauluja ja valokuvaan. Nekin asiat ovat intohimojani.

Believe

One thought on “Somevalmentajan vapaapäivä

  1. Huikea vapaapäivä! Ehkä flow -tilan saavuttaa helpoiten juuri kuvailemallasi tavalla; kun suo itselleen luvan tehdä juuri sitä mikä parhaalta tuntuu, löytää asiat joista nauttii eniten. Voivathan ne samalla olla asioita, jotka myös “pitää tehdä”, inspiroituneena samat asiat “saa tehdä”.
    Innostavia työskentelyhetkiä, niin somen kuin maalaamisen parissa! 🙂

Comments are closed.