Periscope avaa ovet ketterään livelähetykseen

Periscope on Twitterin live-stream-video mobiilisovellus. Kun jaat Periscope-videolähetyksen, jaat sen koko Twitter-verkostollesi. Tavoitat kerralla satoja tai tuhansia ihmisiä.

Periscope 2

Tiesitkö, että voit hyödyntää Periscopea vapaa-ajan ja hassuttelun lisäksi monella tavalla liiketoiminnan eri osa-alueilla!

Tässä muutama esimerkki:

Voit jakaa suoran lähetyksen esityksestä, jota pidät tapahtumassa. Näin tavoitat suuremman yleisön. Ja brändäät itsesi edelläkävijäksi.

Voit jakaa lyhyen asiakas- tai esiintyjähaastattelun esimerkiksi tapahtuman taukotilassa. Näin saat tapahtumalle modernia ja raikasta monipuolisuutta.

Toimitusjohtaja voi viestittää twiitin sijaan live-videolla. Näin tehdessään hän kasvattaa vakuuttavuutta, vaikuttavuutta ja nousee rohkeasti seuraavalle tasolle sosiaalisella aikakaudella. Tämä jos mikään, on oiva tapa antaa organisaatiolle kasvot ja ääni. Tämä on timanttista brändäystä johtotasolla!

Voit hyödyntää Periscopea paneelikeskusteluissa. Videolähetyksesi seuraajat voivat kommentoida panelistien vastauksia ja ehdottaa uusia kysymyksiä.

IKEA voisi esimerkiksi tehdä “näin kokoat hyllyn” -videon. Fazer voisi näyttää miten ihanat suklaatuotteet valmistetaan. Ruokakauppiaat voisivat vinkata miten joulukinkku paistetaan tai miten kala graavataan. Tämä olisi yhdellä kertaa positiivista brändäystä, asiakkaan auttamista, vaikuttavaa viestintää ja raikasta palvelua. Edelläkävijän asiakaspalvelua sosiaalisella aikakaudella!

Sinulla on myös mahdollisuus pitää suljettuja lähetyksiä, eli sellaisia, joihin kutsut osallistujat. Tämä vaihtoehto sopii mm. lyhyiden valmennusten tai sisäisten palaverien pitämiseen.

Live-stream-video sopii myös viestintään organisaation sisällä. Erityisesti, jos organisaatiollasi on toimipisteitä monessa kaupungissa tai maassa, mahdollistaa live-stream-video uuden tavan pitää yhteyttä, olla vuorovaikutuksessa ja jakaa lyhyitä tiedotteita modernilla tavalla.

Mahdollisuuksia on monia 🙂

Ole rohkea ja tutustu Periscopeen. Kerro alla kommenteissa omat vinkkisi ja miten sinä käytät Periscopea. 🙂