Mitä on rohkeus?

Rohkeus on tärkeä asia. Ilman rohkeutta moni asia jää tekemättä ja kokematta. Kannustan kaikkia olemaan rohkeita! Jollet ole rohkea ja kokeile uusia asioita, et tiedä mitä kaikkea voisit saavuttaa. Sinä voit saavuttaa vaikka mitä! Usko itseesi, usko unelmiisi ja uskalla rohkeasti toteuttaa unelmasi.

Usein unohdamme omat haaveemme ja toteutamme elämämme aikana vain muiden haaveita. Haaveen toteuttaminen antaa aivan uskomatonta iloa, energiaa ja voimaa! Se antaa energiaa kaikkeen toimintaan elämässäsi. Kun olet täynnä energiaa ja iloa, voit paremmin ja toimit paremmin, niin vapaa-aikana kuin työssäsi.

Rohkeus on mielestäni sitä, että tekee asioita joihin uskoo, vaikka pelottaisikin.

Päätin hypätä laskuvarjolla, kun täytin 18 vuotta. Halusin tehdä sen, vaikka minua jännitti aivan valtavasti. Kun kouluttaja kysyi lentokoneessa, oven ollessa auki vierelläni, oletko Johanna valmis? Vastasin, että en ole, mutta teen sen kuitenkin. Ja sitten hyppäsin. Olen iloinen, että tein tämän konkreettisen rohkeushypyn. Opin, että pelko tuntematonta kohtaan on aina olemassa, mutta sen voi päihittää olemalla rohkea. Ja olemalla rohkea saa kokea onnen ja menestyksen tunteen useammin kuin ilman rohkeutta.

Olen juuri kirjoittanut kirjan On aika muuttua“. Muutos herättää useimmiten pelkoa. On mukavampi tehdä niin kuin on aina tehty. Muutos voi olla haastavaa, pelottavaa ja joskus raskasta. Muutos voi myös olla innostavaa, energisoivaa ja antoisaa. Sinä itse voit päättää miltä muutos sinusta tuntuu. Vaikka sinua pelottaisi tutustua sosiaaliseen aikakauteen, suosittelen, että teet sen. Kun ymmärrät mitä sosiaalinen aikakausi, sosiaalinen organisaatio ja sosiaalinen liiketoiminta ovat, menestyt varmasti – myös tulevaisuudessa.

Tee oma rohkeushyppysi!

rohkeushyppy