100.000 kiitosta!

Olen kirjoittanut tätä asiantuntijablogia 2 vuotta.

Blogiani luetaan 130:ssa maassa. Se on ihana yllätys! Ryhdyn kirjoittamaan enemmän myös englanniksi. Osa ulkomaisista seuraajistani kääntävät blogini omalle kielelleen Googlen avulla.

Jaan blogikirjoituksiani eniten Twitteriin ja LinkedIniin.

Vastaanotto on ollut mahtava – paljon enemmän kuin osasin odottaa. Kiitos kaikille blogini seuraajille ja lukijoille!

Sosiaalisen median, sosiaalisen liiketoiminnan, sosiaalisen viestinnän ja markkinoinnin sekä sosiaalisen johtajuuden ja myynnin vinkeille on selvästi tarvetta. Huomaan tämän somekommenteissa, somekeskusteluissa ja asiakaskäynneillä.

Blogini lukijamäärä oli alussa 1500-2000 kuukaudessa.

Huhtikuusta heinäkuuhun 2015 keskityin ensimmäisen tietokirjani kirjoittamiseen, asiakkaiden valmennusten ohella. Siksi bloggasin vähemmän ja kuukausittainen lukijamäärä on ollut 2000-3000 kuukaudessa viime aikoina, kun se aiemmin oli parhaimmillaan 6000 kuukaudessa.

Huomasin tänään, että blogini kävijämäärä on ylittänyt 100.000 🙂

Somessa voi uida kuin kala vedessä!

Somessa voi uida kuin kala vedessä!

Tavoitteeni oli 100.000 blogin syntymäpäivänä 27.9.2015. Meni vain pari viikkoa yli 😉

LÄMMIN KIITOS jokaiselle blogini lukijalle luottamuksesta, kiitoksista ja inspiraatiosta!

8 thoughts on “100.000 kiitosta!

  1. Kiitos Johanna sinulle! Olet tehnyt upeaa työtä koko ajan antaen paljon vinkkejä ja pohdittavaa sekä kehittämisen kohteita. Aihealueesi koskettaa niin mikroyrittäjää kuin varmasti suurenkin yrityksen johtoa ja henkilökuntaa kaikilla liiketoiminnan eri osa-alueilla. Inspiroit meitä monin tavoin ja tuot iloa elämään!

    • Lämmin kiitos, Jani. Kommenttisi lämmittää suuresti! Kiitos, että olet verkostossani – olet fantastinen sosiaalinen rekrytoija ja asiantuntija.

  2. Onnittelut Johanna hienosta saavutuksesta ja myös siitä tärkeästä työstä, jota suomalaisten ja yritystemme tukemiseksi teet!

Comments are closed.