Sosiaalinen aikakausi ja sosiaalinen rekrytointi

Siirtyminen printtimainonnasta ja kirjallisista hakemuksista yhä enemmän sosiaalisen aikakauden tarjoamiin ja ihmisten arvostamiin kanaviin – LinkedIniin, Twitteriin, YouTubeen, Pinterestiin, Facebookiin ja Instagramiin – on sosiaalisen rekrytoijan parhaita päätöksiä.

Rohkeimmat edelläkävijät tutustuvat myös Snapchatiin ja testaavat, miten nuoremman sukupolven voi tavoittaa heidän käyttämiensä kanavien kautta.

Verohallinto Snapchat

Sosiaalisen aikakauden rekrytoija on aktiivinen monessa sosiaalisen median kanavassa. Hän rakentaa verkostoaan jatkuvasti. Hän on vuorovaikutuksessa verkostonsa kanssa ja rakentaa herkeämättä positiivista työnantajamielikuvaa, jotta parhaat työntekijät haluavat töihin hänen organisaatioonsa.

Sosiaalinen rekrytoija Jani Kallio on rekrytoinnin ja resursoinnin moniottelija Proselectumilla. Hän vinkkaa näin:

Mielestäni sosiaalisen median kanavat ja sosiaalinen rekrytointi on niin olennainen osa tätä päivää, että kannustan johtajia ja rekrytoijia tutustumaan niihin reippaan ennakkoluulottomasti ja avoimin silmin. Mikäli sitä ei nyt tee, yrityksillä, yhteisöillä ja yksilöillä on vaara jäädä vauhdikkaasti etenevästä muutoksen junasta.”

Kirjassani ON AIKA MUUTTUA, kerron lisää muun muassa sosiaalisesta rekrytoinnista ja sosiaalisesta rekrytoijasta. Voit tilata kirjan tästä.