1 vuosi yrittäjänä

Niin se aika rientää huimaa vauhtia. Olen toiminut yrittäjänä 1 vuoden! Vuosi on ollut täynnä iloa, innostusta, yllätyksiä, rohkeita päätöksiä, oppimista, naurua, kovaa duunia ja joskus pientä hämmästystäkin.

Suosittelen yrittäjyyden aloittamista lämpimästi jokaiselle, joka ei viihdy nykyisessä työssään, on työtön, haaveilee uudesta työelämästä tai omien unelmien toteuttamisesta. Sekoita aimo annos rohkeutta suureen annokseen uskoa ja sinnikyyttä. Sillä pärjää pitkälle. Älä lannistu pienistä tai suurista haasteista, niitä on elämämme polulla muutenkin. Yrittäjänä pääset toteuttamaan kaiken, mistä olet haaveillut.

Yrittäjyys ei aina edes aiheuta kuluja! Olen toiminut kokonaisen vuoden 0€ markkinointibudjetilla. Kaikki yhteydenotot (valmennukset, sparraukset, koulutukset ja esiintymiset tapahtumissa) ovat tulleet sosiaalisen median aktiivisuuteni, verkostoni kannustuksen ja bloggaukseni ansiosta.

Päätin tässä matkan varrella kirjoittaa kirjan, kun mahdollisuus siihen tupsahti eteeni. Sain toteuttaa taas yhden haaveeni ja olen siitä erittäin kiitollinen. Kirjani avulla haluan auttaa suomalaisia ihmisiä ja organisaatioita menestymään sosiaalisella aikakaudella. Kirja ilmestyy lokakuussa.

Ryhdy bloggaamaan – jokaisella on jotain mistä voi kirjoittaa ja jakaa vinkkejä muille!

Verkostoidu – verkostossa on valtava voima ja ilo!

Tutustu sosiaaliseen mediaan – somen avulla voit antaa ja saada todella paljon. Päätä kanavasi ja opi niiden hyödyntäminen opiskelemalla, tekemällä ja testaamalla.

Ole rohkea, positiviinen ja innostunut! Uskon, että jokainen meistä pystyy mihin vain, kun päätämme satsata projektiin suomalaisella sisulla!

Lämmin kiitos blogini lukijoille sekä Twitter-, Pinterest- ja LinkedIn-verkostolleni. Ilman teitä elämäni ei olisi sitä mitä se nyt on. 🙂

skumpan paikka

2 thoughts on “1 vuosi yrittäjänä

  1. Hienoa, upeaa. Onnea. Kyllä siihen verkoston kasvattamiseen ja bloggaamiseen on työaikaa mennyt : )Joskus useamman vuoden edestä. Että ihan ilman mitään kuluja ei mielestäni mikään synny. Omalle työlle kun yrittäjä ei useinkaan laske mitään arvoa. Vaikka pitäisi se normi kk palkka sille laskea. Kokemusta on.

    • Hei ja kiitos onnitteluista ja kommentista. Toki verkoston kasvattamiseen ja bloggaamiseen menee aikaa, mutta se on sosiaalisen aikakauden normaalia työtä. Uudet työ- ja toimintatavat kasvavat ja vanhat sellaiset vähenevät. En laske verkostoitumista ja bloggaamista kuluiksi. Kuluiksi laskisin mm maksetun mainonnan ym. Olen pärjännyt ilman näitä kuluja. 🙂

Comments are closed.