Mitä hyötyä on sosiaalisesta organisaatiosta?

Sosiaalisen organisaation vahvuuksia ovat muun muassa tyytyväisemmät asiakkaat ja työntekijät, tiedon nopea kulku, mahdollisuus ideoiden ja innostamisen jakamiseen sekä tehokkaaseen vuorovaikutukseen niin organisaation sisällä kuin sen ulkoisessa toiminnassa.

Sosiaalisessa organisaatiossa modernisoidaan niin johtamisen, myynnin, markkinoinnin, viestinnän, asiakaspalvelun kuin rekrytoinnin toimintatavat ja viestintävälineet. Sosiaalisessa organisaatiossa hyödynnetään sosiaalisia viestintävälineitä (esimerkiksi Yammer) sisäisen viestinnän parantamiseen ja tehostamiseen sekä innovoivan ja tehokkaan työyhteisön kehittämiseen. Niin sisäisissä kuin ulkoisissa toiminnoissa hyödynnetään omia verkkosivuja, sosiaalisia digityökaluja, sosiaalista mediaa, blogia ja videoita.

Sosiaalinen organisaatio palvelee asiakasta siellä missä asiakas haluaa kohdata organisaation: tapahtumissa, somekanavissa ja chateissa.

Miten sinun organisaatiossasi toimitaan? Missä somekanavissa sinun organisaatiosi palvelee asiakkaita?

On Aika Muuttua

ON AIKA MUUTTUA -kirja tarjoaa hyväksi todettuja käytännön vinkkejä, perusteluja, runsaasti esimerkkejä edelläkävijöistä ja menestysreseptejä sosiaaliseen liiketoimintaan ja sosiaaliseen digityöyhteisöön. Luettuasi tämän kirjan osaat suunnitella sosiaalisen menestyspolkusi.

Tämä kirja on opas jokaiselle johtajalle, joka haluaa organisaationsa menestyvän vielä viidenkin vuoden kuluttua. Kirja on erinomainen opas myös menestyksestä kiinnostuneille myyjille, markkinoijille, yrittäjille, rekrytoijille ja viestintäihmisille.