Laita innostushattu päähän ja syö rohkeuspuuroa – joka aamu

On monta tapaa menestyä. Yksi niistä on olla avoin, positiivinen, innostunut ja rohkea.

Sosiaalisella aikakaudella rohkeus ja innostus ovat monen menestyksen takana.

Puolitoista vuotta sitten päätin syödä ison annoksen rohkeuspuuroa. Samana päivänä aloitin bloggauksen. Kuukauden sisään aloitin toisen matkablogin ja syyskuussa 2013 perustin asiantuntijablogini. Innostus ja flow kulkevat käsi kädessä.

Bloggaaminen on sosiaalisen median kanavien hyödyntämisen kanssa ne asiat, jotka loivat tämän hetkisen menestykseni. Toivon, että edessä on vielä paljon upeita kokemuksia ja onnistumisia. Innostushattu on päässä joka aamu. Innostushattu on matkan varrella saanut kaverikseen innostamislippiksen.

Menestys koostuu monista asioista. Menestys voi olla eri asioita eri ihmisille. Minulle menestys on muun muassa sitä, että voin vaikuttaa positiivisesti muihin ihmisiin, tuottaa hyötyä, jakaa tietoa, ja toki vastaanottaa valmennuspyyntöjä. Raha yksinään tekee harvan onnelliseksi. Minä tarvitsen myös iloa, naurua, intohimoa, mahdollisuuksia toteuttaa itseäni, onnea, sekä upeita ihmisiä lähellä ja verkostossani. Minä olen onnekas. Minulla on näitä asioita elämässäni nyt.

Näin ei aina ole ollut, niin kuin jotkut olettavat. Olen kokenut elämäni polulla myös pieniä ja suuria ikäviä asioita, kohdannut kateellisuutta ja pelottavan pahantahtoisia ihmisiä ja huonoa johtajuutta.

Haluan rohkaista ja innostaa juuri sinua toteuttamaan jonkun haaveesi, tehdä jotain uutta, positiivista ja rohkeaa. Sinulla on vain tämä yksi elämä – tee siitä sellainen, että voit 90-kymppisenä istua kiikkustuolissa onnellisena muistellen kaikkea mihin uskalsit ryhtyä, kaikkea mistä sait ja pysyit antamaan iloa sekä kaikkea, joka maustoi elämäsi juuri sellaiseksi, kuin nuorempana toivoit.

Yksi tärkeä asia on unohtaa huonot kokemukset, pelot sekä negatiiviset ja kateelliset ihmiset. Heitä nämä asiat pois elämästäsi ja ajatuksistasi.

Haluan myös innostaa kaikkia näkemään asiat positiivisemmin, toimimaan rohkeammin ja tutustumaan Sosiaalisen Aikakauden uusin toimintatapoihin, jotka mahdollistavat menestyksen, oli sitten kyse asiantuntijabrändistä, pienyrittäjästä, järjestöstä, suuryrityksestä tai valtion organisaatiosta.

Tulevassa tietokirjassani ON AIKA MUUTTUA kerron lisää rohkeuden ja positiivisuuden voimasta, innostuksen ja innostamisen tärkeydestä sekä millä tavoin ihmiset ja organisaatiot voivat menestyä Sosiaalisella Aikakaudella. Kirjassa esittelen myös Suomen edelläkävijöitä – ihmisiä, joiden rohkeus, innostus, positiivisuus ja yrittämisen henki inspiroivat jo nyt monia ja kirjan luettuasi myös sinua.

Kirjan voi tilata Helsingin seudun kauppakamarilta

3 thoughts on “Laita innostushattu päähän ja syö rohkeuspuuroa – joka aamu

Comments are closed.