Haaveiden toteutus on elämän suola

Parhaita asioita elämässä on haaveiden toteutus.

Joskus se onnistuu nopeasti, useimmiten se vie aikaa. Rohkaisen kaikkia tavoittelemaan haaveitaan, koska haaveiden toteutus tuo elämään innostusta, iloa ja uutta rohkeutta.

Olen onnekas ja kiitollinen, että saan jälleen toteuttaa yhden haaveeni. Olen aina halunnut kirjoittaa kirjan tai pari. Hidasteena on ollut milloin ajanpuute, milloin suuresti innostavan aiheen valinta tai niin kuin matkakirjan osalta, kustantajan kiinnostus. Tammikuussa 2015 inspiroiduin Yhdysvalloissa toimivien menestyksekkäiden verkostolaisteni ja edelläkävijöiden puheista ja kirjoista. Ideoin innostavan kokonaisuuden, päätin löytää aikaa kirjoittamiseen ja sain kunnian esitellä ideani kustantajalle. Maaliskuussa 2015 tein kustannussopimuksen Helsingin seudun kauppakamarin kanssa.

Sosiaalisesta mediasta on Suomessa puhuttu ja kirjoitettu vuosia. Mutta Sosiaalisesta Aikakaudesta ja sen sisältämästä valtavasta muutoksesta sosiaaliseen johtamiseen ja liiketoiminnalliseen menestykseen ei vielä ole puhuttu paljoakaan. Päätin, että on aika kirjoittaa kirja Sosiaalisesta Aikakaudesta suomeksi.

ON AIKA MUUTTUA!

 

On Aika Muuttua

Sosiaalinen Aikakausi jyräsi Teollisen Aikakauden. Sosiaalinen Aikakausi on alkanut ja se vaatii muutoksia johtajien tapoihin johtaa, innovoida, innostaa ja sitouttaa työntekijöitä, sekä organisaation tapoihin myydä, rekrytoida, markkinoida, viestiä, palvella ja kohdata asiakas.

Mistä on hyvät sosiaaliset johtajat tehty? Miten suunnittelet menestyvän sosiaalisen organisaation? Mitä ovat brändilähettiläät ja työntekijälähettiläät? Miksi sosiaalinen markkinointi toimii perinteistä markkinointia paremmin? Miten organisaatio menestyy sosiaalisella aikakaudella, joka on tullut jäädäkseen?

Kirjani tarjoaa hyväksi todettuja käytännön vinkkejä, perusteluja, runsaasti esimerkkejä edelläkävijöistä ja menestysreseptejä sosiaaliseen liiketoimintaan.

Luettuasi tämän kirjan osaat suunnitella sosiaalisen menestyspolkusi.

Tämä kirja on opas jokaiselle johtajalle, joka haluaa organisaationsa menestyvän vielä viidenkin vuoden kuluttua. Kirja on upea opas myös menestyksestä kiinnostuneille myyjille, markkinoijille, yrittäjille, rekrytoijille ja viestintäihmisille.

Kirja ilmestyy alkusyksystä.