Brändilähettiläät Sosiaalisella Aikakaudella

Viisas johtaja hyödyntää monipuolisesti brändilähettiläitä organisaation toiminnassa Sosiaalisessa Mediassa. Hän on rohkea, sosiaalinen, positiviinen ja innostaa työntekijöitä olemaan samanlaisia. Hän saa työntekijät innostumaan ja tätä kautta tekemään kaikkensa organisaation kehityksen ja tuottavuuden eteen – positiivisin mielin.

Ihmiset puhuvat ystävilleen, tutuilleen ja perheelleen. He puhuvat myös verkostolleen. Kun ihmiset eivät voi hyvin työpaikallaan, eivätkä ole innostuneita työstään tai työnantajastaan, jakavat he tietoa tästä verkostolleen. Tämä tieto vaikuttaa ihmisten ajatuksiin ja toimintaan – negatiivisesti.

Kun ihmiset voivat hyvin työpaikallaan ja ovat innostuneita hyvästä työkulttuurista, he jakavat tietoa tästä verkostolleen. Tämä tieto vaikuttaa ihmisten ajatuksiin ja toimintaan – positiivisesti.

Kun organisaation työntekijät jakavat positiivisia kuulumisia omissa sosiaalisen median kanavissaan ja kasvotusten ystäviensä kanssa, syntyy aito positiivinen työnantajamielikuva ja vahva brändi. Työntekijöistä syntyy brändilähettiläitä.

Brändilähettiläät

Brändilähettiläät

Brändilähettiläiden viemä viesti on se, joka vaikuttaa niin onnistuneeseen rekrytointiin kuin liiketoiminnalliseen menestykseen.

Jos haluat menestyä nyt ja vielä vuosienkin kuluttua, huolehdi organisaatiosi työkulttuurista, työhyvinvoinnista ja sisäisistä brändilähettiläistä.

Tästä tärkeästä asiasta voisi puhua vaikka tunnin, mutta tässä on asian ydin. Jos toivot lisätietoja ja käytännön vinkkejä ja esimerkkejä, on apu lähellä.