Miten blogillani meni vuonna 2014?

Olipa ilo saada WordPressiltä yhteenveto blogini tapahtumista vuoden 2014 aikana.

Blogini täytti vuoden syyskuun lopulla 2014. Se valittiin Suomen suosituimpien markkinointi- ja viestintäblogien Top 10 -listalle lokakuussa 2014. Tämä oli suuri ilo ja kunnia.
4. sija vuoden bloggauksen jälkeen lämmittää mieltä ja inspiroi uusiin innostaviin bloggauksiin!

Blogissani käytiin vuonna 2014 yli 59.000 kertaa. Se vastaa määrältään 22 loppuunmyytyä esitystä Sydneyn Oopperatalossa. Lämmin kiitos kaikille blogini lukijoille! Tavoitteeni ensimmäiselle vuodelle ei ollut näin korkea.

3.3.2014 sain kunnian osallistua YLE Puhe #140merkkiä -ohjelmaan – Arman Alizadin kanssa. Blogin kävijämäärä pomppasi sinä päivänä ennätyslukemiin.

ps. klikkaa kuvia ja näet ne suurempina

Year 2014_professional blog_WP crunchy numbers

Puhuin radio-ohjelmassa muun muassa #SomeMajakka-aiheesta, jota olin pohdiskellut hetken. Bloggasin siitä 5.3.2014.

Suosituin bloggaukseni oli vuonna 2014 kuitenkin Suspicious Networking. Aiheena globaalisti toimivat ikävät LinkedIn-häiriköt. Toiseksi suosituin bloggaukseni liittyi ajankäyttöön ja tehokkuuteen – miten tunti päivässä riittää soisaalisessa mediassa aika pitkälle.

Kommentteja ei tehdä kovinkaan paljon suoraan blogiini – Suomessa. Muu maailma kommentoi herkemmin. Suomessa tosin kommentoidaan ja keskustellaan blogikirjoituksista Twitterissä ja LinkedInissä – mikä on aivan mahtava asia. Kiitos kaikille keskustelijoille – vuorovaikutus on kaiken a ja o. 🙂

Year 2014_professional blog_WP_Attractions

Suurin osa löytää tiensä blogiini Twitterin kautta. Ihmekös – se on ollut pääkanavani sosiaalisessa mediassa vuonna 2014. Ensi vuonna keskistyn myös LinkedIniin, jossa vietin paljon aikaa ennen vuotta 2014. Otin siitä strategisen tauon ja jäin odottamaan suomalaisten aktivoitumista LinkedInissä. Nyt sitä tapahtuu ja siksi siellä on ilo olla, keskustella ja jakaa blogikirjoituksia – ja synnyttää uusia keskusteluja.

Year 2014_professional blog_WP_how did readers find me

Yllättävää on ollut, että vaikka kirjoitain vain harvoin englanniksi (tähän tulee hiljalleen muutos), luetaan blogiani monessa maassa – 129:ssä maassa 🙂 Suurin osa blogini lukijoista ovat Suomesta. Lukijoita on seuraavaksi eniten Yhdysvalloissa ja Brasiliassa. Mahtavaa! Year 2014_professional blog_WP_where did the readers come from

Miten sinun blogisi eli vuonna 2014? Olisi ihana lukea muiden bloggaajien tilastoja.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2015!

3 thoughts on “Miten blogillani meni vuonna 2014?

 1. Tosi hienoja lukuja, Johanna! Tänä syksynä on ollut selkeä muutos suomalaisten aktiivisuudessa LinkedInissä – kuten huomasit. Siihen kannattaa varmasti panostaa 2015.

  • Hei Aino ja kiitos!

   On hienoa, että LinkedIn lyö vihdoin läpi myös Suomessa. Hieman kesti, mutta ei se vauhti vaan se laatu 😉

   Hyvää uutta vuotta sinulle ja kerro terveiset kollegoillesi – teette upeaa työtä ja viestintää.

  • Kiitos! Meitä on tällä viikolla täällä toimistolla aika vähän, mutta 2015 tulee kyllä taas olemaan entistä ehompi. Hyvää uutta vuotta sinulle!

Comments are closed.