Inhimillistä brändisi

Teollisen Aikakauden jäädessä taaksemme, Sosiaalisen ja Inhimillisen Aikakauden ympäröidessä meidät, on aika miettiä myös miten inhimillistät brändisi.

Tavoitteenasi on linkittyä asiakkaasi ja kohderyhmäsi kanssa ennennäkemättömällä tavalla – inhimillisellä tasolla ja tunteella. On vuorovaikutuksen, kuuntelun ja välittämisen aika. Jos tämä ei näy brändisi äänessä, et tule menestymään – pitkällä tähtäimellä.

Kun tunnistat mitä asiakkaasi ja kohderyhmäsi toivovat, ihmisinä, ja tarjoat heille tätä lisäarvoa, saat uskollisia asiakkaita ja brändilähettiläitä – pitkällä tähtäimellä.

Välitä kohderyhmästäsi ja näytä se. Tästä menestyspolkusi alkaa. Kun kuuntelet kohderyhmääsi, kuulet mitä he toivovat. Kun kuulet mitä he toivovat, voit täyttää heidän toiveensa. Sosiaalinen media on oiva kanava kuunteluun, vuorovaikutukseen ja keskusteluun. Yritykset, jotka näkevät ja ymmärtävät tämän, menestyvät paremmin kuin muut.

Unohda Teollisen Aikakauden myyntitavat. Unohda vanhat markkinointiviestit. Rakenna suhteita, asiakassuhteita. Näytä asiakkaalle, että välität hänestä ja haluat auttaa häntä ratkaisemaan hänen haasteensa. Kysy hänen toiveistaan. Toteuta hänen toiveensa. Ota hänet mukaan tuote- tai palvelusuunnitteluun, oli sitten kyse uudesta softasta, matkailukohteista tai ensi talven takkimallista. Hyödynnä sosiaalisen median keskustelukanavia, blogiasi ja sosiaalisen median visuaalisia kanavia.

cropped-social-media-phone-buttons-blog-pic-size.jpg

 

Ole avoin ja rehellinen, ole aito ja rohkea.

Tarjoa elämyksiä, positiivisia kokemuksia, aisteja herättäviä tarinoita ja aitoa auttamista.

Inhimillistä brändisi.

One thought on “Inhimillistä brändisi

  1. Pingback: Yritysblogi – tie menestykseen | NYT JA HUOMENNA

Comments are closed.