Minulla on unelma ja visio

Kirjoitin aiemmin mm. “Tee rohkea päätös – nouse seuraavalle tasolle!

rohkeushyppy

Nyt minun on aika toimia oman neuvoni mukaan.

Olen  jakanut tässä asiantuntijan vinkkiblogissani vinkkejä upean digin ja mahtavan somen monipuolisesta ja menestyksellisestä hyödyntämisestä sekä viestintä- ja markkinointioppaita, joita seuraajani ovat voineet hyödyntää suoraan omassa työssään.

Blogini täytti syyskuussa 2014 vuoden. 🙂

Olen saanut paljon kiitosta ja palautetta. Olen näistä erittäin iloinen ja onnellinen. Vinkeilläni on ollut aitoa arvoa ja hyötyä monille lukijoille. Kiitos kaikille, jotka olette antaneet palautetta. Vain palautteen avulla voi kehittyä ja tietää onko oma suunta oikea.

Monet meistä kuulevat elämänsä aikana “Ei kannata….”, “Ei tule onnistumaan…”, “Älä haaveile, vaan hanki turvallinen työpaikka…” tai “Hyväksy vähempi…”.

Murran rohkeudellani negatiivisten ihmisten, asenteiden ja lauseiden synnyttämät muurit ja vallit. Unelmia pitää olla. Unelmia pitää tavoitella ja toteuttaa!

Nousen seuraavalle tasolle ja ryhdyn yrittäjäksi.

Minulla on unelma ja visio. Aion toteuttaa yhden unelmistani nyt.

Tervetuloa tutustumaan palveluihini.

Toivon ja uskon, että löydät sieltä sinua kiinnostavia palveluja, joista kerron mielelläni lisää.

Ole sinäkin rohkea! Haaveile, tee päätös unelman toteuttamisesta ja ryhdy tekemään sitä mistä olet aina haaveillut. Vain kokeilemalla voi voittaa. Vain yrittämällä voi onnistua.

extraordinary

Lopuksi vielä valtameren kokoinen KIITOS some-seuraajilleni ja blogini seuraajille. Te autoitte minua tekemään rohkean ja viisaan päätöksen!

 

2 thoughts on “Minulla on unelma ja visio

    • Kiitos and thank you Jaana.

      It is a rocky road sometimes, but also a sunny road, to reach high and try to make your dreams come true.
      It is worth it! 🙂

Comments are closed.