Digi-sisällön aito merkitys

Mikä vaikuttaa liiketoiminnalliseen menestykseen? Paras palvelutaso? Omasta mielestäsi parhaat tuotteet? Markkinoiden parhaat hinnat? Läsnäolo joka ikisessä some-kanavassa?

Eniten vaikuttaa nälkäinen verkosto. Mikäli sinulla ei ole nälkäistä verkostoa, ei ole väliä mitä tarjoat, miten tarjoat ja missä sitä tarjoat. Kukaan ei tule buffét-pöytääsi.

buffet

Kun sinulla on nälkäinen verkosto, silloin tarvitset aiemmin mainittua parasta palvelutasoa, herkullista sisältöä, kilpailukykyisiä hintoja (ellei tuotteesi / palvelusi ole ainutlaatuinen), verkoston kaipaamia tuotteita ja palveluita, sekä halua auttaa ja ratkaista verkostolaisten ongelmia.

Sinun ei tarvitse olla joka ikisessä some-kanavassa.

Rakenna verkosto, kuuntele verkostolaisia, ja anna heille sitä mitä he toivovat ja tarvitsevat. Siinä on sisällön aito merkitys liiketoiminnalle. Siinä on kaiken ydin. Kun sinulla on nälkäinen verkosto ja pidät sen kylläisenä hyvällä sisällöllä ja palvelulla, kasvaa verkostosi (ja asiakaskuntasi) entistä suuremmaksi. Sisällöllä on valtava vaikutus – panosta siihen.

kuuntele somessa

Kuuntele verkostoasi… kaipaavatko verkostolaisesi apua digitaalisuuden ymmärtämisessä ja mahdollisuuksien näkemisessä? Kaipaavatko he apua uusien responsiivisten verkkosivujen tai verkkokauppojen tuottamisessa? Kaipaavatko he blogeja, jotka antavat vahvoja asiantuntijavinkkejä ja nostavat heidän rohkeutensa toiselle tasolle? Tai kaipaavatko he sosiaalisen median ymmärrystä strategiasta toteutukseen? Ehkä he kaipaavat upeita videoita, joita he voivat hyödyntää rekrytointiviestinnässä, sisäisessä viestinnässä, tuote-esittelyssä tai asiakkaiden valmennuksessa ja ongelmien ratkaisemisessa?

Tuota oikeanlaista sisältöä, oikeaan aikaan, oikeaan kanavaan.