Radiohiljaisuus

Olen kirjoittanut tätä asiantuntijablogia melkein 9 kuukauden ajan. Tämä on 50. kirjoitukseni.

Olen jakanut blogia eniten Twitteriin ja keväällä hieman myös LinkedIniin ja Pinterestiin. Vastaanotto on ollut upea ja hieman yllättävä. En tiennyt, että on näinkin suuri tarve modernin markkinoinnin, markkinointiviestinnän, sosiaalisen median voiman ja vahvan yritysviestinnän vinkeille ja oppaille. Bloggaajiahan on Suomessa ja maailmalla aika monta.

Blogini lukijamäärä oli alussa 1500-2000 kuukaudessa. Keväällä luvut nousivat ja ovat olleet parhaimmillaan yli 7000 kuukaudessa. Blogiani seurataan yli 50 maassa. Tämä on enemmän kuin osasin odottaa.

Kiitos monesta kuuluu Katleenalle, jonka kirjojen avulla opin paljon asiantuntijabrändäyksestä ja miten Twitteriä voi hyödyntää monipuolisesti, sekä seuraajilleni, jotka innostavat kirjoittamaan blogia ja jakamaan tietoa ja vinkkejä. Eikä sovi unohtaa upeita keskusteluja Twitterissä – niissä piilee mahtava voima!

Toivon, että olen joku päivä yhtä arvokas edes yhdelle Twitter-seuraajalleni, kuin Katleena on alussa ollut minulle. Silloin yksi tavoitteistani on toteutunut. Annetaan hyvän kiertää, autetaan toisiamme ja muistetaan, että yhteistyössä ja positiivisuudessa on valtava voima!

Kaikesta upeasta on kuitenkin hyvä ottaa välillä taukoa. Nyt minun on aika keskittyä elämään bloggauksen ja somen ulkopuolella, nauttia elämän upeista mahdollisuuksista ja nuuhkia uusia tuulia, niin mielessäni kuin Välimeren upeissa maisemissa. Näin saan uusia raikkaita ideoita, kansainvälisiä kokemuksia ja energiaa kesän jälkeiseen uuteen elämään 🙂

the next level

On aika nousta seuraavalle tasolle! Kesän jälkeen on tarjolla jotain aivan uutta, suurta ja rohkeaa!

Toivotan mitä parhainta, onnellisinta ja voimia antavaa kesää kaikille blogini lukijoille ja seuraajilleni.

Muista – juuri sinä olet upea ja fantastinen ihminen!
Ole rohkea, usko itseesi ja tulevaisuuteen, ja toteuta haaveesi!

Lähdössä mereen