Sosiaalisen median pinnan alla…

Mitä sosiaalinen media on sinulle?

soc media keyboard
Onko se Twitter, LinkedIn, YouTube, Facebook, Google+, Pinterest, Instagram, Flickr, Meetup, Tagged  ja/tai Tumblr? Entä seuranta- ja analytiikkatyökalut? Mitkä ovat mielestäsi parhaat?

kotisivut ja some
Tai onko sosiaalisen median hyödyntäminen liiketoiminnan kehitystä? Uusien myyntikanavien löytämistä? Tiedon jakamista ja vinkkien löytämistä? Asiakkaiden kuuntelemista ja auttamista? Brändin rakentamista?

brand kuva
Kenties se on kanava parhaiden työntekijöiden löytämiseen? Ja työpaikkojen ilmoitustaulu? Voisiko se myös olla yritysmielikuvan kehittämistä ja muokkaamista? Ja uusien verkkosivujen lanseerauskanava? Unohtamatta markkinoinnillista voimaa.

Uskon, että sosiaalinen media on tätä kaikkea ja vielä enemmän.

Näen sosiaalisen median valtavana mahdollisuutena, jättimäisenä verkostona, upeana kanavana menestykseen ja monipuoliseen kehitykseen – oli sitten kyse henkilökohtaisesta käytöstä tai yrityksen strategian toteuttamisesta ja toiminnan kohottamisesta seuraavalle tasolle.

CRISIS

Miksi sinä käytät sosiaalista mediaa? Miten sinä käytät sen kanavia?

Oletko yhteisövastaava, toimitusjohtaja, markkinointivelho, digiguru, viestintäpäällikkö, HR-vastaava, toimistoassistentti, asiakaspalveluruusu, myyntitykki, talousnero, kirjailija, bloggaaja, harjoittelija, taiteilija, valmentaja, poliitikko, työtön, kotiäiti, opiskelija, ohjelmoija, mediamoguli, urheilija, duunari tai yrittäjä?

Kuuluuko työhösi valmennus, sisällöntuotanto, myynti, rekrytointi, analysointi, optimointi, brändityö, tuloksen kasvattaminen, strategian uudistaminen, sisäinen viestintä, markkinoiden kasvattaminen, lobbaaminen, koodaus, ideointi, verkoston kasvattaminen, vaikuttajaviestintä tai tuotantotyöt? Tai jokin muu?

Uskon, että KAIKKI voivat hyötyä sosiaalisesta mediasta, omalla tavallaan, omien tavoitteiden ja resurssien puitteissa.

Kysymys kuuluukin, milloin suurempi määrä suomalaisia käyttäjiä oivaltaa monet eri mahdollisuudet ja tavat hyödyntää sosiaalisen median suurta kirjoa – etsiessään polkuaan kohti tavoittelemaansa menestystä.

viestintasuunnitelmakuva

One thought on “Sosiaalisen median pinnan alla…

  1. Pingback: Oma Some, Paras Some! | NYT JA HUOMENNA

Comments are closed.