SocialBro

Kun haluat työkalun, joka tarjoaa enemmän kuin twiitin ajastuksen, valitse SocialBro. Sen avulla tiedät ketkä verkostossasi ovat aktiivisia, milloin kannattaa twiittailla ja voit lisäksi seurata tiettyä hakusanaa tai sivua.

SocialBro


Ajalla on väliä
. Jos twiittailet aamuyöstä, moniko verkostossasi on paikalla lukemassa? Toki eri aikavyöhykkeiden ihmiset voivat olla, mutta entä muut?

Aiheella on väliä. Jotta tiedät mistä puhutaan, mitkä sanat ovat suosituimpia juuri nyt ja millä sanoilla tavoitat yleisösi, kannattaa panostaa analytiikkaan. Optimointi on tärkeä asia, tavoitellessasi yritykselle menestystä Twitterissä.

Oikea aihe, oikeaan aikaan, oikealle yleisölle.

SocialBro features

SocialBro tarjoaa myös työkalun, jolla näet ketkä seuraavat ja ketkä eivät enää seuraa sinua.

Twitter Dashboard näyttää Twitter-tilisi kehityksen monipuolisesti (tilastotietoa yhteisöstäsi, suosituimmista sanoita, vuorovaikutuksesta, seuraajien sukupuolen ja kielen, uudet seuraajat, kuuluisat seuraajat, vaikuttajat jne)

Voit myös analysoida kilpailijoitasi vertaamalla tilejänne keskenään. Kenties saat eväät paremman strategian luomiseen. Tai saat varmuuden, että kuljet kohti tavoittelemaasi maalia.

Hallintatyökalulla hallitset niin Twitter-yhteisöäsi kuin -listojasi.

Yrityskäyttäjiä voi kiinnostaa työkalu, jolla määritellä ketkä voivat editoida yrityksen Twitter-tiliä.

Tiedätkö vuoden 2013 suosituimmat tägit? Tarkista ne tästä: Suosituimmat tägit vuonna 2013

SocialBro inside