TWUFFER

Twitterin kaveri Twuffer mahdollistaa twiittien lähettämisen oman suunnitelman ja aikataulun mukaan.

Twuffer sopii hyvin esimerkiksi tiedotteiden julkistamiseen tarkkana ajankohtana, muistutuksien (tapaamiset ym) lähettämiseen, blogikirjoituksen systemaattiseen julkaisuun, kampanjatyöhön jne. Ole kuitenkin tarkkana – mieti kuinka paljon on hyvä ajastaa. Twitter on keskustelukanava, joten live twiittaa mahdollisimman paljon.

Niin hauskaa kuin Twitterissä on pyöriä, ei siellä kuitenkaan ole mahdollista olla 24/7. Välillä istut kokouksissa, ajat autoa, siivoat, nukut, kirjoitat kirjaa tai tiedotetta, luot mainoksia, korjaat autoja, kokkaat ravintolassa, lennät lentokoneella, sukellat Punaisessameressä jne. Joskus ajastus on hyvä idea.

Klikkaa www.twuffer.com ja kokeile miten Twuffer sopisi henkilökohtaiseen tai yrityksesi käyttöön.

Paina “Sign In With Twitter” -nappia. Kun olet valinnut aikavyöhykkeesi ja mahdollisuuden näyttää twiittisi julkisesti Twufferin kotisivulla, pääsetkin jo kirjoittamaan ja aikatauluttamaan twiittejä.
TwufferMahdottoman helppoa, eikö vain?

Maltti on valttia, myös Twufferissa. Koska Twitter ja ihmiset eivät arvosta saman twiitin jatkuvaa twiittausta, eli spämmäystä, muista hyvä sääntö ja käytäntö käyttäessäsi Twufferia. Hyödynnä aikataulutusta, mutta käytä sitä viisaasti.

schedule tweet

@GradyBritton on Twufferin suunnittelija.