Sosiaalisen median työkaluja

Sosiaalisen median mielenkiintoisia seuranta- ja analytiikkatyökaluja on tarjolla veloituksetta tai pientä maksua vastaan.

Tässä muutama työkalu, mitä voisit kokeilla.

1. Netvibes (Ilmainen ja maksullinen)

Palvelun avulla seuraat asiakkaiden, kilpailijoiden ja omaa mainetta eri medioissa. Voit valita henkilökohtaisen tai yritystilin.

backtweets

2. BackTweets (Ilmainen)

Twitterin aikakone. Voit etsiä Twitter-arkistoista twiittejä, joissa sinut tai tietty # mainitaan, tai Twitteristä lähetettyjä linkkejä. URL voi olla täysi, lyhennetty tai ilman www-alkua. Haluat ehkä tietää moniko puhuu sinusta, kuka puhuu sinusta ja mitä sinusta puhutaan.

3. Buffer (Ilmainen ja maksullinen)

Palvelun avulla voit hallita monen sosiaalisen median tilin (Twitter, Facebook ja LinkedIn) lähetys- ja päivitysaikatauluja. Lisäksi saat yksityiskohtaista analytiikkaa postauksillesi.

4. Google Alerts (Ilmainen)

Valitse avainsana ja saat päivittäiset hakutulokset Googlesta sähköpostiisi.

5. Klout (Ilmainen)

Työkalu etsii ja näyttää vaikuttajasi eri verkostoissa. Kirjaudu sisään Twitterillä tai FB-tililläsi.
socialmention6. Social Mention (Ilmainen)

Reaaliaikainen sosiaalisen median haku- ja analytiikkatyökalu, joka näyttää tuloksia Twitteristä, FB:stä, YouTubesta, Googlesta ym.

 

Työkaluja on joka lähtöön. Tutki niitä ja valitse juuri sinulle tai yrityksellesi sopivat sosiaalisen median analytiikka-, hallinta- ja seurantatyökalut. Tiedät mitä sinusta tai brändistäsi puhutaan. Ja voit hoitaa verkostoasi laadukkaalla otteella.