Ajastettu twiitti suoraan Twitteristä

Twitter ilmoitti 14.10.2013, että sen mainostyökalu Twitter Ads mahdollistaa nyt ajastetun twiitin suoraan Twitteristä.

Twitterin blogissa kerrotaan, että kaikki, jotka käyttävät Twitterin mainostyökaluja (Twitter Ad Products), voivat nyt ajastaa twiittinsä tietylle päivälle ja kellonajalle. Tämän voi tehdä jopa vuodeksi eteenpäin ja yhdistää näin twiitin tuleviin markkinointikampanjoihin ja tuotejulkistuksiin.

Twitter-tilin tulee tosin olla englanninkielinen ja sijaita Yhdysvalloissa, jotta palvelua voi käyttää (At this time, we are only accepting advertisers tweeting in English and based in the US) Toivottavasti tähän saadaan parannusta mahdollisimman pian.

Pari kuvaa ajastetun twiitin luonnista:

new scheduled tweet


creatives tab_Twitter Ads

Lisätietoja Twitterin mainostyökalusta saat tästä.