Pinterestin aloitus 2014

1. Avaa www.pinterest.com. Linkity sähköpostin tai FB:n kautta. (Aiemmin pystyi linkittymään myös Twitter-tilin kautta)

2. Klikkaa ensin sinua kiinnostavia kuvia. Voit etsiä niitä yläkulmassa olevan hakunapin avulla.

Tästä Pinterest sivun rakentaminen alkaa. Voit aina myöhemmin poistaa tai muokata kuvia/pinnejä, joten rohkeasti vaan klikkaamaan, tykkäämään ja tallentamaan kuvia/pinnejä.

3. Voit yläkulmassa olevan Kategoriat-kentän kautta (pieni neliö) etsiä juuri sinua kiinnostavia aiheita. Kun pidät jostain, tykkää ja/tai tallenna pinni itsellesi.

4. Luo kansioita/tauluja, kun sinulla on jonkun verran pinnejä/kuvia tallennettuna. Nimeä kansiot sen mukaan mitä ne sisältävät. Esimerkiksi: lomakuvat, meri, valokuvaus, piha, talot, taide, some, viestintä, kamerat, matkat, Eurooppa, meri, muoti, autot, lentokoneet jne.
Siirrä tallentamasi pinnit/kuvat kansioihin/tauluihin.

5. Katso tuttujen ihmisten tai julkkisten Pinterest-sivuja. Tiedä mitä kivaa sieltä löytyy 🙂 Minut löydät osoitteessa http://www.pinterest.com/jonnahurmerinta

Löydät kansioistani tuhansia kuvia. Pinnaa niitä vapaasti 🙂 Eli tykkää ja tallenna.
Voit myös painaa “seuraa“, kun jokin kansio tai koko sivu kiinnostaa sinua. Näin saat ilmoituksen, kun tauluun/kansioon tai sivulle tulee uusia ihania ja mielenkiintoisia kuvia.

6. Klikkaa minun tai jonkun muun sivulla näkyvää Seurattavat-listaa tai Seuraajat-listaa… ja katso mitä löytyy. Tällä tavalla löydät kansioita, pinnejä/kuvia, videoita ja ihmisiä, joista pidät ja joita haluat seurata. Poimi mieleiset pinnit/kuvat omiin kansioihin.

7. Kun haluat jakaa jonkun pinnin, avaa se ja yläkulmasta valitse “lähetä”. Voit jakaa pinnejä myös suoraan FB:iin. (Aiemmin suorajako koski myös Twitteriä. Tämä toiminto on valitettavasti toistaiseksi poistettu.)

Pinterest sopii niin henkilökohtaiseen käyttöön kuin yrityskäyttöön.

Heittäydy Pinterestin upeaan maailmaan!

fiat 500 glossy grey

5 thoughts on “Pinterestin aloitus 2014

  1. Pingback: Blogin julkistuksen jälkeen | NYT JA HUOMENNA

  2. Pingback: Markkinoinnin monet kasvot | NYT JA HUOMENNA

  3. Pingback: Sosiaalisen median pinnan alla… | NYT JA HUOMENNA

  4. Saanko antaa vinkin: voisitko tehdä niin, että linkit aukeavat uuteen välilehteen? Niin saan pidettyä juttusi auki samalla kun katson esimerkkejä.

    • Toki ; ) Yleensä teenkin niin. Joskus ruksi jäänyt pois. Pääset takaisin back-toiminnolla. Kiva, että pidät some ym vinkeistäni ja oppaistani.

Comments are closed.