Miksi mobiilisti?

Mobiili on uusi hottis. Kaikkien pitäisi hankkia älypuhelin ja hoitaa kaikki asiat mobiilisti… sanovat trendikkäimmät. Mutta toiset ihmiset hyppäävät mobiilimaailmaan ilman laskuvarjoa, kun toiset taas katselevat hetken turvallisen aidan takaa ja miettivät milloin olisi paras aika tutustua varovasti mobiilimaailman etuihin ja tehokkuuteen.

Moni yritys, myös Suomen ulkopuolella, sivuuttaa edelleen mobiilimaailman tarjoamat hyödyt ja mahdollisuudet.

Sähköposti on edelleen yritysmaailman viestintätavoista yleisin. Markkinointiväki voi hyvin jatkaa sähköpostimarkkinointia, kunhan sisältö on laadukasta ja tuottaa vastaanottajalle lisäarvoa. Pidä vain huoli, että sinulla on lupa sähköpostin lähettämiseen. Spämmäys on sama kuin tyrmäys nyrkkeilyringissä.

Voisiko sähköpostimarkkinoinnin ja mobiilin yhdistää. Olisiko siinä se turvallinen askel, jonka konservatiiviset organisaatiot tarvitsevat, siirtyessään uuteen teknologiaan, ajatustapaan ja toimintaan?

social media phone

Ulkomaisen tutkimuksen mukaan 40% sähköpostimarkkinoinnista avataan mobiililaitteilla. Aikamoinen luku, eikö vain? Olisiko aika kokeilla mobiilia? Ovatko verkkosivusi mobiilioptimoidut? Entä sähköpostimarkkinointisi? Parasta olisi olla, koska tutkimuksen mukaan jopa 70% mobiililaitteiden käyttäjistä deletoivat heti huonosti näkyvät sähköpostiviestit ja mainokset. Muista myös milloin kannattaa lähettää sähköpostia – se on arkisin aamupäivällä sekä iltapäivällä neljän jälkeen.

Älä siis jätä työtä puolitiehen. Ota ammattilainen avuksi ja siirry nykyaikaiseen markkinointiin.

Mobile growth statistics